Besplatni kurs italijanskog jezika za nivo znanja B1

Besplatni kurs italijanskog jezika za nivo znanja B1

3091
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Zahvaljujući nastavku dobre saradnje Kancelarije za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi i Zajednice Italijana u Crnoj Gori, biće organozovan još jedan besplatni kurs italijanskog jezika. Polaznici kursa imaće prilike da unaprijede znanje italijanskog, te nakon 50 školskih časova predavanja i konverzacije steknu sertifikat o završenoj obuci za nivo znanja B1.

Prvi dogovorni čas biće organizovan u petak, 10. marta u 17:30 časova, u svečanoj sali SMŠ “Ivan Goran Kovačić”.

Picerija i restoran

U protekloj godini kurs je održan u dva navrata, za nivoe znanja A1 i A2, pa je ukupno 146 Novljanki i Novljana na ovaj način besplatno učilo italijanski jezik. Organizatori su, imajući u vidu da i dalje postoji veliko interesovanje i da građani rado učestvuju u ovakvim aktivnostima, dogovorili nastavak dobre prakse.

Detaljnije informacije svi zainteresovani će dobiti na zakazanom dogovornom času, a prijave na kurs mogu se obaviti pozivom na broj 032/325-292, radnim danima od 9 do 13 časova.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code