Besplatno: Kino sezonu na Forte mare otvara hit film za djecu “U...

Besplatno: Kino sezonu na Forte mare otvara hit film za djecu “U potrazi za Dori”

2770
8
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_kultura_jul_forte_mare__djecaHerceg fest 13.jula počinje sa redovnim bioskopskim projekcijama na tvrđavi Forte mare. Svake večeri prikazivaće se po dva filma, sa terminima od 21 h  i 23 h.

Prva projekcija, 13 jula, je hit film za djecu “U potrazi za Dori” i ulaz je besplatan. Slijedi niz “blok baster” filmova  koji su bili najgledaniji u toku ovogodišnje svjetske filmske sezonone. Vidjećemo “Povratnika”  sa oskarovcem Leonardom di Kaprijem, ” WARCRAFT” pravljen prema kultnoj video igrici, “Alisu iza ogledala” sa Džonijem Depom, najnoviju veziju “Knjige o džungli”, “Dan nezavisnosti”, najnovoji nastavak serijala  “Zvjezdanih staza”,  “Pedeset nijansi crne” i mnoge druge.

Picerija i restoran

Ono što je posebnost ovogodišnjih filmskih noći na Forte mare jeste što će prvi film uvijek biti namijenjen djeci. Ulaznice po cijeni od 3 eura prodaju se na biletarnici tvrđave Forte Mare.

8 Komentari

 1. Region ima mnogo kvalitetniju ponudu u okviru filmskih festivala jer sam obisao svaki. U tom kulturno umjetnickom pogledu,za regionom zaostajemo. Tako da je cijena od 3e neopravdana.




  0



  0
 2. Prva za otvaranje 13 jula je gratis ostale ne. Inače karte za bioskop svuda u regionu za hit filmove su izmedju 3 i 7 e. I prošle godine je bila ova cijena. I da stave 30 c kukali bi da je mnogo.




  0



  0
 3. Много и ја мислим Радиславе но ко нас пита. За похвалу је што је прва проекција за дјецу бесплатна.




  0



  0

Ostavite komentar

*

code