Besplatno parkiranje u Novom za Dan nezavisnosti

Besplatno parkiranje u Novom za Dan nezavisnosti

4
Podijeli

Za vrijeme državnog praznika, Dana nezavisnosti, 21. i 22. maja, JP Parking servis neće naplaćivati usluge parkiranja na opštim i posebnim parking mjestima, saopšteno je iz lokalne uprave.

U Parking servisu na svom sajtu podsjećaju da je od 3. maja  počela naplata parkinga u ulicama u kojima se nije naplaćivalo parkiranje u zimskom period, odnosno  od 1.12.2017.godine.

Picerija i restoran

To su Ulica Sava Ilića – od Ribarske ulice do ulaza u Institut Dr Simo Milošević  sa južne strane, Ulica Njegoševa – od Panonke do Novljanke,  Njegoševa – od Dvorane Park (market “Idea”) do Vile “Margot”- koja se nije naplaćivala poslije 16 h, plato preko puta Aubouske stanice, Dubrava – motel Dubrava (gradska kapela).

4 Komentari

 1. A sta poslije praznika ? Nista se nije ucinilo da se sprijeci ljetnji haos, vec sad nema dovoljno parkinga. Sve ostaje isto, nikakvog pomaka nema.

 2. Otkad ovi slave i postuju drzavne praznike kad su glasali protiv nje lazni demokrati a vamo srbija do tokija procitani ste ovo pred izbore ali ne brinite milo vas razbija i u pg

  2
  3
 3. Svaka cast novskoj listi na besplatnom parkingu iz pouzdanih izvora saznajem da je bilo urgiranja na njih od strane demokrata da se ne da parking besplatno

  5
  5
  • Pa po zakonu nisu ni smjeli da rade pa to svaka cast novskoj listi mozes samo reci ako si jedan od njih koji si dobio posao od njih. Vi ste najvece zlo koje je zadeslio ovaj grad.

Ostavite komentar

*

code