Bez auta naredna dva dana do Avanturističkog parka Vrbanj

Bez auta naredna dva dana do Avanturističkog parka Vrbanj

17
Podijeli

U srijedu i četvrtak planirano je renoviranje makadamskog puta od pansiona Konak do Avanturističkog parka Vrbanj. Zbog tih radova sljedeća dva dana se neće moći kolima do samog parka.

Ipak, iz Avanturističkog parka informišu da će on raditi normalno, od 9 do 16 časova, ali će svi posjetioci prevozna sredstva morati da ostave kod pansiona Konak.

Picerija i restoran

17 Komentari

 1. Ako ste mislili pod “mještani” one koji žive u Vrbanj…
  Joj baba Mara instruktor. Fali joj prosjek za penziju, pa bi mogla.
  Valjda bi se našla još neka

  3
  6
  • Na relaciji bijela vrbanj svaki dan neko treba da izdvoji 10e za putne troskove,o drugim stvarima da ne pricam,ako nema nikog na vrbanj ima na krusevice i mokrine!

   6
   1
 2. KONKURSI CE SE RASPISATI KADA OVE (NE)RADNIKE SADA BUDU MORALI PRIMITI ZA STALNO,ONDA CE FINO DA NAPISI DA PRIMAJU RADNIKE ALI CE ELIMINACIONI USLOV DA SE ZAPOSLITE BITI DA VEC IMATE RADNO ISKUSTVO SA RADOM U U PARKU,TAKO DA NEMA TEORETSKE SANSE DA BILO KO DRUGI KONKURISE.ISTA STVAR JE RADJENA I PRILIKOM ZAPOSLAJAVANJA U KOM.POLICIJU,I NA SVA DRUGA RADNA MJESTA U OPSTINI.
  sve ce i ovo proci,doci ce i izbori opet,kad tad.

  16
  5
 3. Pa mjestani su glasali za cokoladu, a drugi put ce za papiric. Prema tome nesmije te vise pitati za tako zaposljavanje. A parking servis vam nece naplatiti parkig ta dva dana na Vrbnju. Ocrtat ce mjesta i na Vrbnju, boja je narucena.

  12
  8
  • Šta znači mještane? Naravno da su mještani, imaju ličnu kartu Herceg Novi. Ne, nego su došli iz Dubrovnika ili Trebinja ili vozare iz Podgorice svaki dan na posao

   6
   4
   • prvi put cujem za licnu kartu Herceg Novi??
    Nego sta je sa ljudima koji stalno zive na kilometar od parka a kojima treba posao i koji su htjeli da se zaposle da bi mogli da potpomognu ionako slabe prihode od poljoprivrede??Nemojte mi reci da je blize doci na posao radniku iz Bijele negoli MJESTANINU Vrbanja,Krusevica…zar oni nemaju paravo da rade nego treba prvo svi sa strane da se uhljebe a za njima i ove sto mjenjaju firme i stranke ko carape???a vecina novozaposlenih nije nikada nogom krocila na Orjen,ali sada kada im se daje plata za to svi su odjednom nekakvi alpinisti i nekakvi mjestani.
    da nije istina bilo bi smjesno a ovako je samo jadno da jadnije ne moze biti

    13
    1
    • Ko to zivi kilometar od parka…Ne vidim razlog za kuknjavu sto se neko zaposlio u tu čuku,prije bi trebalo pročešljati po opštini i ostalim službama radna mjesta gdje od partijskih hijena ne hvali ni mještana ni pridošlica.

Ostavite komentar

*

code