Biciklijada „100 km Konavle“ uspješna za novske triatlonce

Biciklijada „100 km Konavle“ uspješna za novske triatlonce

673
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

triatlon konavle 2 091115 Iz TK Herceg Novi su i ove godine učestvovali na četvrtoj biciklijadi “100km Konavle”, u organizaciji biciklističkog kluba Konavle. Njih sedmoro našlo se u konkurenciji od skoro 100 takmičara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, postigavši dobre rezultate.
Organizatori su se ovoga puta orjentisali na tri kategorije i to: “sport” gdje se vozilo 90 km ili tri kruga na ruti od Grude do Zvekovice, magistralnim putem i nazad do Grude kroz Konavosko polje, zatim kategorija “klasik” od 60 km, ili dva kruga, kao i kategorija “rekreacija” od 30 km ili jedan krug.
Jedini predstavnik Herceg Novog i Crne Gore u najjačoj kategoriji je bio Luka Čupić, koji je vozio zajedno sa kolegama, Ivom Dadićem i Jakšom Diklićem. Na žalost, nisu uspjeli da se domognu podijuma, ali su odvozili odličnu trku i u cilj ušli svega pola minuta iza vodeće grupe.
triatlon konavle 1 091115Ostali novski takmičari, Lidija Vukić, Vitomir Milošević, Nikola Bijelović, Predrag Petrović, Dragan Jovanović i Goran Daničić su učestvovali na trci od 60 km. Svi su odvozili odlične trke, a naročito je obradovao rezultat Lidije Vukić koja je u ženskoj konkurenciji osvojila drugo mjesto. Tako je sačuvala rejting kluba koji se u posljednjih godinu navikao na osvajanje medalja.
Trka u Konavlima je bila veoma dobro organizovana, domaćin se potrudio da svaki segment bude na visokom nivou, kažu iz TK Herceg Novi, koji su puni pozitivnih utisaka. Jedino žale što za ovakav spektakl treba čekati još godinu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code