Biciklistička trka „Uspon na Orjen“ okupila 40 učesnika

Biciklistička trka „Uspon na Orjen“ okupila 40 učesnika

1490
6
Podijeli

Triatlon klub  Herceg Novi uspješno je organizovao biciklističku trku „Uspon na Orjen“. Od Igala do Meljina, gdje je bio start trke, prodefilovalo je 40 biciklista. Trka u dužini 15,7 km sa ukupno 1080m uspona organizovana je u okviru 2. kola Konavoske biciklističke lige, tako da je na startu pored domaćih bilo i takmičara iz Konavala kao i iz drugih crnogorskih gradova.

Uspon na orjen II 1– Poslužilo nas je lijepo vrijeme i svi takmičari koji su završili trku imali su priliku da uživaju u lijepom pogledu i prirodi hercegnovskog zaleđa. Trku su završili skoro svi, tačnije 39 takmičara. Ali najvažnije da su svi zadovoljni i da imamo priliku da napravimo još jednu tradicionalnu trku u Herceg Novom, koja će u narednim godinama okupljati još veći broj biciklista – navode iz Triatlon kluba Herceg Novi.

Picerija i restoran

Uspon na orjen II 2Sama trka bila je podijeljena u dvije kategorije. U kategoriji cesta najbolji je bio Jakša Diklić sa vremenom 53:40 i Lidija Vukić 1:26:30. Dok su u kategoriji MTB najbolji bili Perica Vučković sa vremenom 1:10:20 i Jelena Tomašević 1:33:22.

Uspon na orjen II 5Nakon trke i kraćeg odmora na Dugunji, svi biciklisti su se prevezli do restorana Leut u Meljinama gdje je bio organizovan ručak za sve takmičare i ceremonija dodjele medalja.

Foto: Isidor Stankov

Uspon na orjen II rez cestaUspon na orjen II rez mtbUspon na orjen II 3

6 Komentari

Ostavite komentar

*

code