BIG GAME FISHING BUDVA 2015 – BLUE FIN S JEDNOM TUNOM ČETVRTI,...

BIG GAME FISHING BUDVA 2015 – BLUE FIN S JEDNOM TUNOM ČETVRTI, ALI DO NOVOGA ULOVILI JOŠ TRI TUNE

204
0
Podijeli

U Budvi je protekla tri dana organoizovano takmičenje big game u ribolovu, odnosno „Prvi Kup grada Budve 2015″, sa 25 ekipa iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Italije.

Već nekoliko godina big game fishing, lov na tune i sabljarke organizuje se i u Novom, za što je zaslužan pasionirani sportski ribolovac na tune Raco Gradašević. Zanimljivo je da je njegova petočlana ekipa “Blue fin” na Kupu Budve zauzela 4. mjesto, sa ulovljenom jednom tunom od 50 kg. Međutim, danas po povratku iz Budve za Novi imali su mnogo više sreće i ulovili su tri tune po 50 kg.
– Na takmičenju nas je pratio jak jugo, valovi su bili oko tri metra. Lovili smo 12 milja od Budve prema Italiji. Zamalo da budemo treći, ali su organizatori dali prednost hrvatskoj ekipi. Mi se nismo bunili. Ovo je sport. Iz Novoga je još bila ekipa “Nautike” – priča nam Raco Gradašević iz “Blue fina”
On najavljuje za 9.spetemar Big game fishing u Herceg Novom, sa takmičarima iz regiona. Biće to veliki spektakl, kojim će baš kao i u Budvi biti promovisana dobra saradnja među susjedima i povezivanje ljudi od biznisa, uz dobar zabavni program. U Budvi su ove godine manifestaciju podržali brojni domaći preduzetnici, Opština i TO Budve, kao i mediji, što je svemu dalo bolji utisak i rezultate.
Za očekivati je da ove godine i u Novom, gdje su i počela takmičenja, bude veće podrške za Big game fishing.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code