Bijela i Kamenari treći dan kubure s vodom

Bijela i Kamenari treći dan kubure s vodom

2
Podijeli

Potrošači sa područja Bijele i Kamenara već treći dan imaju otežano vodosnabdijevanje zbog kvara na vodovodnoj mreži DN 200. Budući da sanacija kvara još nije završena, radovi će biti nastavljeni i danas, saopštili su iz hercegnovskog Vodovoda.

Do produžetka radova je došlo zbog elektro instalacija koje se nalaze na mjestu kvara, što otežava i usporava radove, pojasnili su u Vodovodu.

Picerija i restoran

Oni nijesu precizirali kada bi kvar mogao biti otklonjen i kad se očekuje uredno vodosnabdijevanje.

2 Komentari

  1. Voodovod HN to je leglo korupcije nerada neodgovornosti javasluka pola rukovodioca je po pjaci i kaficima ili u nemom drugom ..leglu..a radnici zadovoljacaju privatne ..potrebe..kradljivaca vode i lokalnih biznismena sa divljim prikljuccima obttanjem satova i ostalim mahinacijama.Ovo preduzece ke zrelo odavno za generalni remont prinudna uprava i cesljane knjiga i porijekla imovine pojedinih njihovoh clanova bivsih i sadasnjih .

  2. Potrošači sa područja Bijele, konkretno zgrade iznad benz.pumpe, nemaju kapi vode već 24 h ! Sramota je šta se radi od ovog napaćenog naroda. Mogu samo zamisliti kako je ljudima koji imaju malu djecu, bolesnim, i slično.. Potrebno je uvesti takozvane “penale”, to jest, za svaki nestanak bilo vode, bilo struje, lijepo automatski umanjenje računa za taj mjesec. Svaki nestanak, i svaki sat u kojem nije bilo urednog snadbijevanja evidentirati.Pa kad bi naplatili na primjer u jednom mjesecu, na nivou Opštine, par desetina hiljada manje, da vidite dali bi ulagali u sistem. Kao da su cijevi od papira, tako su porozne. O oštećenjima cijevi i instalacija u objektima uslijed čestog nestajanja vode, suvišno je polemisati. Jednom riječju AFRIKA ! Praštajte.

    10

Ostavite komentar

*

code