Bijeljani saniraju putnu infrastrukturu uz podršku Opštine

Bijeljani saniraju putnu infrastrukturu uz podršku Opštine

10
Podijeli

Akcijom MZ Bijela i mještana započeta je sanacija puta kroz naselje Žager. Riječ je o betonskom kolovozu dužine oko 200 m, na kom su vidiljva oštećenja gotovo cijelom dužinom.

Na više mjesta su prisutna i ulegnuća. Nedostaje i odvod za atmosfersje padavine, što je umnogome doprinijelo podlokavanju i propadanju ove putne dionice. Zbog velikog uspona saobraćanje je gotovo nemoguće.

Picerija i restoran

Lokalna uprava je prihvatila inicijativu mještana i MZ Bijela i pružiće podršku. Radove su obišle potpredsjednica Opštine, Danijela Đurović i sekretaraka za lokalnu upravu, Vesna Samardžić. Razgovarale su sa predsjednikom ove MZ, Vojom Ilićem i članom Savjeta, Veskom Bulajićem. Opština će obezbijediti asfalt za put.

U toku je i priprema za betoniranje odvodnih kanala, postavljanje rešetki za odvod atmosferskih voda.

Mještani za ovaj posao i sami prikupljaju sredstva, kako bi se lakše obezbijedilo kompletno ulaganje.

Osim pripremnih radova na samom putu, radi se i na uvođenju javne rasvjete sa 5 do 6  ravjetnish tijela.

U lokalnoj upravi na ovaj način žele da unaprijede kvalitet putne infrastrukture na teritoriji MZ Bijela.

10 Komentari

 1. Vojo u bijelu,jovica misinez na pode,djuro petrov u baosice,pravi ljudi na celo mjesnih zajednica,bez ikakve koristi za sebe,a djurovicka i ekipa za reklamu,samo kvare sliku

  11
  3
 2. Nema ni dva mjeseca od kad je gosp. Ilic dosao za predsjednika mjesne zajednice Bijela i aktivirao se na raznim poljima. Ako nema para u opstinu, ne znaci da se kroz razne inicijative ne mogu pokrenuti mnogi projekti.
  Ucescem mjestana u projekte, natjerate opstinu da ucestvuje i otvori kasu!
  Covjek koji je voljan da promijeni nesto, kao osoba na toj poziciji, ne kao politicar.

  22
  2
 3. Zar Opstina Hn nije u mogucnosti da asfaltira 200m ulice? Svaki dan citamo o ‘investicijama’ 30m trotoara napravljeno, 50 m ulice asfltirano.. smjesno, gdje su prave investicije u infrastrukturu?

  11
  6
 4. Svaka cast! Sve pohvale za Opstinu i mjestane!Nije puno vremena proslo od kad je Milos Konjevic posjetio Zager i odma se nesto radi i desava. Bravo!

  11
  22

Ostavite komentar

*

code