BITI SEZONAC U PORTO MONTENEGRU

BITI SEZONAC U PORTO MONTENEGRU

97
0
Podijeli

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine organizuje Dan otvorenih vrata – mini sajam sezonskih poslova, u petak, 11. aprila, u prostorijama Jahting kluba, od 10 do 16 h.

Dan otvorenih vrata namijenjen je onima koji su u potrazi za sezonskim poslom. Svi koji se prijave imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima sektora marine, prodaje i marketinga, izgradnje, održavanja, maloprodaje, Jahting kluba, bazena Lido i Regent hotela, te da sebe predstave kroz direktnu konverzaciju.
Od kandidata se očekuje da sa sobom ponesu biografiju, da imaju dobro znanje engleskog jezika, komunikativnost i sposobnost rada u djelatnostima koje ih interesuju. Prošlogodišnji sajam sezonskih poslova izazvao je veliko interesovanje, a posao u Porto Montenegru tokom ljetnjih mjeseci pronašlo je preko 50 kandidata.
Kako je saopšteno iz ove kompanije očekuju da najveći broj zaposlenih traži hotel Regent Porto Montenegro koji će biti otvoren ovog ljeta u Tivtu.
– Posao u hotelu Regent Porto Montenegro izuzetna je prilika za svakoga ko želi da napreduje u karijeri, u sferi luksuznih hotela i ko je spreman da udahne život onome što nazivamo Regent filozofijom usluge – poručuju iz PR sektora ovog internacionalnog hotelskog brenda.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code