BIVŠI ČLANOVI “IZBORA” OSNOVALI UDRUŽENJE “GRAĐANSKI SAVEZ”

BIVŠI ČLANOVI “IZBORA” OSNOVALI UDRUŽENJE “GRAĐANSKI SAVEZ”

175
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na Kamenom je sinoć održana osnivačka skupština Udruženja građana “Građanski savez” koju čini petnaest nekadašnjih članova Udruženja građana “Izbor”.

Osnivači su: Nikola Nikša Gojković, Blago Radanović, dr Špiro Vuković, Jovana Šijačić, Vlado Šabović, Dijana Popović, dr Tamara Vujović, Mirko Čeprnjić, Nikola Radović, Ivana Milović, Ratko Milošević, Petar Ratković, Velimir Vlaović, Jovan Radović i Dijana Krivokapić.
Kako je saopštila predsjednica odborničkog Kluba Građanski savez, Jovana Šijačić, oni su pristupili osnivanju Udruženju građana Građanski savez, zbog obaveze prema 4200 građana koji su im dali povjerenje na izborima 14. decembra prošle godine.
– Građani su za nas bili i ostali osnovni motiv, i samo sa građanima i uz njih možemo postići boljitak za našu opštinu – kazala je Šijačićka.
Na osnivačkoj skupštini donijeta je Odluka o osnivanju, usvojen Statut i donijeta Odluka o podnošenju prijave za registraciju.
– Naziv je isti kao i Kluba odbornika u SO Herceg Novi koji su istupili iz Izbora i koji će uz izvorne ciljeve ovog Udruženja, nastojati da se razvojem lokalne samouprave što više građana uključi u rješavanju temeljnih interesa naše sredine. Skupštinom je predsjedavao dr Špiro Vuković, a članovi Skupštine su jednoglasno odlučili da Nikola Nikša Gojković bude lice za predstavljanje i zastupanje Udruženja – saopšteno je iz Građanskog saveza, koji će naredne sedmice otvoriti kancelarije, u Njegoševoj 46 u Herceg Novom.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code