BLAGO IVOVIĆ: “BRZIM KONTARAMA PARIRAĆEMO POŠK-U”

BLAGO IVOVIĆ: “BRZIM KONTARAMA PARIRAĆEMO POŠK-U”

586
0
Podijeli

blago IvovicU drugom kolu Triglav Jadranske lige na bazenu Jadran na Škveru, PVK Jadran dočekuje, nakon imenjaka još jednu splitsku ekipu, Pošk. Utakmica se igra u 19 časova.
Uz potpuno podmlađenu ekipu, koju čine, uglavnom, srednjoškolci uz par iskusnijih, tu je i Blago Ivović, brat crnogorskog reprezentativca Aleksandra Leke Ivovića. On će tri mjeseca biti uz Jadran, a u timu sa Škvera bio je i ranije dvije sezone (2005/2006 i 2006/2007). Rano je govoriti o mogućnostima ovih mladih vaterpolista, ali velika je sreća što imaju prilike da sarađuju sa stručnjakom kakav je Vladimir Gojković, jer će zaisigurno napredovati, a potencijla za to imaju svakako, kaže Ivović za Radio Jadran.
Pred večerašnju utakmicu sa Poškom on vjeruje da šansu svakako imaju za pobjedu.
– Iako je to ekipa koja jeste jača od splitkog Jadrana, nad kojim smo u prvom meču odnijeli pobjedu, možemo protiv takvog protivnika. Brzim kontrama, mislim da im možemo parirati. Oduševljen sam ambijentom na novskom Škveru, a vidim i da su druge ekipe koje dođu. Fotografišu Škver i stvarno je fenomenalno igrati na ovom otovorenom bazenu – ističe Blago Ivović.
On će do decembra biti uz Jadranaše, a onda se vraća u Veronu gdje je angažovan do jula naredne godine.
U ovom kolu Budva dočekuje dubrovački Jug, a Primorac Šibenik. Jadran je na startu ovog takmičenja zabilježio pobjedu nad splitskim imenjakom 19:9, kotorski Primorac je izgubio od riječkog Primorja 13:7, a Pošk je bio bolji od Budve 10:8.
U ostalim mečevima drugog kola sastaju se još Mornar i Jadran iz Splita, Medveščak i Branik, kao i Primorje – Mladost.
Treće kolo igraće se 16. oktobra kada će Jadran ići na prvo gostovanje u Dubrovnik.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code