BOKA GROUP “GOLF U ŠKOLAMA” POČELA U DJEČJEM DOMU “MLADOST”

BOKA GROUP “GOLF U ŠKOLAMA” POČELA U DJEČJEM DOMU “MLADOST”

200
0
Podijeli

golf u skolama 1U Dječjem domu „Mladost” u Bijeloj Boka Group je otpočela s inicijativom „Golf u školama”, što je prvi od planiranih događaja.
Program je namijenjen djeci školskog uzrasta, sa ciljem da im predstavi golf, kao novi sport u Crnoj Gori i sa ambicijom da inspiriše jednu novu generaciju da u godinama koje dolaze razvije ljubav ka ovom sportu, saopšteno je iz kompanije.
Osnivač Boka Group, Džon Kenedi, u čijem je vlasništvu Royal Montenegro Golf & Country Club, je ocijenio da je ovo fantastičan početak inicijative „golf u školama”:

– Ako je suditi po prijemu na koji smo naišli kod mališana, golf očekuje lijepa budućnost ovdje. Program je posvećen lokalnoj djeci i već je izazvao pažnju međunarodnih medija čija će nam pomoć, u popularizaciji golfa u Crnoj Gori, biti od velikog značaja. U mjeri u kojoj se golf bude razvijao ovdje, umnožavaće se i mogućnosti da djeca, kao i oni čiji je talenat nesporan, uživaju naše pokroviteljstvo i podršku na putu da se ostvare u ovom sportu.
golf u skolama 2Inače, TV ekipa produkcijske kuće Trans World International iz Londona, zabilježila je događaj u Bijeloj, za emisiju TransWorld Sport, koja će biti emitovana u više od 50 zemalja širom svijeta, pred oko 200 miliona gledalaca.
golf u skolama 3Nakon završenog časa mališanima je uručen, za ovu priliku, specijalno pripremljen golf priručnik.
Saša Ilić, bivši internacionalni fudbaler i ambasador golfa u školama u kompaniji Boka Group kazao je da će program u školama pomoći da se pronađu novi talenti u jednom, za Crnu Goru, u sasvim novom sportu.
– Sjajno je da kao Bokin ambasador golfa u školama imam mogućnost da dam svoj doprinos da se ovoj generaciji pruži prilika da igra ovaj izuzetan međunarodni sport. Među ovom novom generacijom možemo pronaći i budućeg šampiona. Ovo je samo početak onoga što će u narednom periodu postati dinamičan dio života ljudi svih uzrasta u Crnoj Gori. Uvjereni smo da je pravo mjesto za početak rad sa mladim ljudima, i tu šansu smo, najprije, željeli dati ovim predivnim mališanima iz Bijele – kazao je Ilić.golf u skolama 4

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code