Boks Zlatna mimoza: Fetahović najbolji reprezentativac

Boks Zlatna mimoza: Fetahović najbolji reprezentativac

906
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

boks 2Na dvodnevnom tradicionalnom bokserskom turniru Zlatna mimoza u Igalu, na kome su se borili u ringu bokseri iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Italije, Kosova, Makedonije i Crne Gore, za najboljeg reprezentativca proglašen je Adem Fetahović iz Bosne i Hercegovine.
On je drugi put najbolji u Igalu. U polufinalnom meču kategorije do 69 kilograma, pobijedio je Slovenca Edija Sejdinovića, dok je u finalnoj borbi bio bolji od Alesandra Marsijalija iz Italije.

Najbolji tehničar turnira je domaći borac Emir Šabotić, dok je najbolji stranac Italijan Donao Kosenca.

Picerija i restoran

Za najboljeg juniora proglašen je Alek Karmani iz Srbije, dok su najborbeniji par Italijan Frančesko Splendori i Edmond Zefi iz Hrvatske.

Domaćini iz Bokserskog kluba Herceg Novi zadovoljni su, jer se dva dana kroz 13 borbi mogao vidjeti kvalitetan boks, a pokazali su se i kao dobri organizatori.

1 komentar

  1. Organizacija nula…..kvalitet boka …+ nula….sramota na sta je spao ovaj turnir….sudije nemaju pojma…a organizatori znaju samo naplatit karte za ulaz….kataxtrofa
    0    0

Ostavite komentar

*

code