Bolnica Meljine u obavezi da pruža preglede po uputu izabranog doktora iz...

Bolnica Meljine u obavezi da pruža preglede po uputu izabranog doktora iz Doma zdravlja

4544
4
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

bolnica meljine 5Od 1. oktobra, OB Meljine u obavezi je da pruža usluge specijalističko konsultativne, dijagnostičke i bolničke zdravstvene zaštite osiguranicima iz Herceg Novog, po uputu izabranog doktora Doma zdravlja Herceg Novi, navodi se u dopisu Fonda zdravstva, koji je upućen JZU Dom zdravlja Herceg Novi.

Oblasti za koje korisnici usluga Doma zdravlja mogu biti upućeni u bolnicu Meljine su: opšta hirurgija sa traumatologijom, interna medicina, ORL, ginekologija i akušerstvo, usluge mamografije i usluge kolonoskopije, sa uzimanjem biopsije i anestezije u okviru skrining kolorektalnog karcinoma.

Picerija i restoran

To praktično znači da u bolnicu neće biti upućivani samo hitni slučajevi, već svi slučajevi koji su za bolničko liječenje. OB Meljine je u obavezi da pruža specijalističko-konsultativne usluge iz navedenih oblasti, što znači da će se raditi ambulantni pregledi iz tih oblasti.

Internistička ambulanta u bolnici Meljine za osiguranike radi utorkom od 9 do 13 h, preglede obavlja subspecijalista internista-endokrinolog dr Nataša Radović i srijedom od 9 do 13 h subspecijalista internista-kardiolog dr Olivera Elez. Zakazivanje je na 031 640 873 i 640 988.

4 Komentari

 1. U dom zdravlja pojedini doktori kao da su pusteni iz ludare , deru se na pacijente, vrijedjaju ih na nacionalnoj osnovi, dok u bolnicu meljine nema pola ambulanti , ne zna se ko je gori od ove dvije ustanove . Kuku onome ko mora kod njih.
  Nije ni cudo kad vidimo ko je direktor doma zdravlja , i ko je unistio bolnicu meljine . nekada je meljine bila ponos HN , skoro kao VMA u srbiji sad je i risan bolji od meljina.
  a sto se tice doma zdravlja , dok su ga vodili dr vodovar i dr zarubica neki red se i znao , ovo danas je totalno rasulo, nepostovanje pacijenata , neodgovornost , neurednost…..
  0  0
 2. A sta,kao ne pruza vec?? Pa taj dom zdravlja nista ni ne radi nego i one koje bi oni trebali da zbrinu,odmah salju u Meljine.Mada,kakvi su,i bolje da ih posalju kod onih sto znaju.I ako bi ikoga i trebalo ugasiti,odnosno zatvoriti,to je upravo Dom zdravlja!Gomila besposlenih,neljubaznih i nestrucnih neradnika.
  0  0

Ostavite komentar

*

code