BOLNICA MELJINE USPOSTAVLJA NOVI CENTAR SA TURSKIM I BEOGRADSKIM PARTNERIMA

BOLNICA MELJINE USPOSTAVLJA NOVI CENTAR SA TURSKIM I BEOGRADSKIM PARTNERIMA

179
0
Podijeli

U Meljinama će biti uspostavljen projekat medicinskog centra sa turskim partnerima, kao jedne od faza koja bi pratile izgradnju nove bolnice o kojoj Atlas Grupa već pregovara sa Affideom i Belmedicom iz Beograda, konstatovano je tokom posjete predstavnika turske bolnice i Univerziteta Yuksek Ihtisas i Affidea kompanije Atlas Grupi i Opštoj privatnoj bolnici u Meljinama.

Tokom posjete turskih saradnika, na čelu sa prof. dr Mustafom Pacom, kao i regionalnog direktora Affidea kompanije Marijana Bilića dogovoreno je da se naredne nedjelje potpiše sporazum o saradnji izmedju dvije bolnice, gdje su turski predstavnici ponudili da o njihovom trošku određeni broj osoblja iz Meljina bude obučavan u Ankari.
– Dogovorena je i dalja koordinacija aktivnosti, kako bi zajedno sa turskim partnerima mogli pripremiti projekat za uspješnu realizaciju sa turskim investorima koji veoma cijene Paca i spremni su da prate njegov rad, navodi se u saopštenju.
Pac je jedan od vodećih kardio hirurga u Turskoj. Bolnica i univerzitet Yuksek Ihtisas iz Ankare koje on vodi su visoko specijalizovane ustanove za kardiohirurgiju i imaju sedam operacionih sala, 500 kreveta, 50 jedinica intenzivne njege, preko 350 ljekara i 3.000 operacija godišnje.
On bi, ističu iz Atlas Grupe, sa svojim stručnim timom predstavljao veoma važan segment medicinskog centra u Meljinama.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code