Booking.com kancelarija u Dubrovniku benefit i za Crnu Goru

Booking.com kancelarija u Dubrovniku benefit i za Crnu Goru

1113
0
Podijeli

Globalni lider u povezivanju putnika sa najvećim izborom smještajnih objekata, Booking.com, na konferenciji za medije održanoj u Splitu u utorak 24. maja, predstavio je službeno svoje novootvorene stalne kancelarije u Splitu i Dubrovniku.
Otvaranje kancelarije u Dubrovniku biće velika podrška i poslovanju partnera Booking.com-a u Crnoj Gori kojih je trenutno nešto više od 3.500.

– Osim što će pogodovati partnerima u Hrvatskoj, otvaranje stalne kancelarije u Dubrovniku povoljno će uticati i na poslovanje u Crnoj Gori. Činjenica da se ukupan broj smještajnih objekata Crne Gore i dubrovačke regije popeo na gotovo 8.500, bila nam je dovoljan pokazatelj da je otvaranje stalne kancelarije nužan poduhvat, te da ćemo na taj način našim trenutnim i budućim partnerima biti u mogućnosti dati još bolju i kvalitetniju podršku, te pomoći korisnicima da pronađu smještaj koji odgovara upravo njima – kazao je regionalni menadžer Booking.com agencije, Goran Pleše.

Picerija i restoran

Na pres konferenciji predstavljeni su zanimljivi podaci koji potvrđuju da i ove godine najveći broj gostiju koji posjećuju Crnu Goru dolazi iz Rusije, a potom slijede oni iz Velike Britanije, Francuske, Poljske i Rumunije. Kao glavne razloge posjete Crnoj Gori gosti ističu stara gradska jezgra, plaže, prirodu, noćni život i hranu.

booking.com_split45

Booking.com je vodeća svjetska stranica za online rezervaciju smještaja koja garantuje korisnicima najbolje cijene za sve vrste smještaja – od manjeg privatnog smještaja do luksuznog smještaja sa 5 zvjezdica. Web stranica dostupna je na čak 42 jezika, a nudi više od 900.000 hotela, uključujući više od 420.000 smještajnih objekata, te pokriva više od 89.000 odredišta u 223 zemlje i teritorija širom svijeta.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code