BORIS SEFEROVIĆ: BIĆU UZDRŽAN I TOKOM IZBORA NIKŠE GOJKOVIĆA ZA PREDSJEDNIKA OPŠTINE

BORIS SEFEROVIĆ: BIĆU UZDRŽAN I TOKOM IZBORA NIKŠE GOJKOVIĆA ZA PREDSJEDNIKA OPŠTINE

0
Podijeli

Predsjednik OO NOVE u Herceg Novom, Boris Seferović koji je juče tokom izbora Andrije Radmana za predsjednika Skupštine bio uzdržan kazao je za Radio Jadran da će se tako izjasniti i u ponedjeljak, kada se na sjednici bude birao predsjednik opštine.

– Ja sam na klubu odbornika koalicije odmah rekao da ću biti uzdržan jer je to moj neki lični stav i razmišljanje, na koji svako od nas ima pravo i koje se od drugih kolega odbornika u klubu prihvata sa uvažavanjem – pojasnio je svoj postupak Seferović.
On je istakao da je privatno u prijateljskim odnosima i sa Andrijom Radmanom, kao i sa Nikšom Gojkovićem, kojeg posebno cijeni kao domaćina i kao hrišćanina.
Treba dati šansu ljudima koji sad imaju stabilnu većinu, mi smo u opoziciji i to je sada tako, jer su tako odlučlili građani na izborima u decembru.
Seferović je ponovi da će biti konstruktivna opozicija, hvaliti i podržati ono što je dobro, kuditi on što nije, a sve u intersu grada i građana.

Picerija i restoran

– Poslije 100 dana napravićemo presjek da vidimo šta su uradili, ali svakako treba sačekati i vidjeti, kako će funkcionisati novo stvorena koalicija između Udruženja građan IZBOR i DPSa – pojašnjava on, ističući da će posebno biti teško Gojkoviću kao budućem prvom čovjeku grada.
„Vruć krompir” je sada posebno u rukama Nikše Gojkovića koji će morati mnogo toga da prelomi i donosi neke teške odluke i neće to biti lako.
Seferović je rekao da klub odbornika koalicije SNP-DF-NS za sada funkcioniše kao cjelina, a na pitanje hoće li doći do stvaranja posebnih klubova odbornika, on kaže da je to moguće u budućnosti.
“Ali ne iz nikakvih političkih razloga već čisto praktičnih” – objasnio je Seferović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code