Božić i Nova godina s novom dekoracijom

Božić i Nova godina s novom dekoracijom

1782
8
Podijeli

herceg novi ukrasiNovogodišnje i Božićne praznike Herceg-Novi će ove godine dočekati sa novom uličnom dekoracijom. Nabavku novih svjetlosnih elemenata i drugih ukrasa finansiraće Turistička organizacija Herceg-Novi, a za poslove na terenu biće zaduženi zaposleni u Komunalno-stambenom preduzeću.
Nova ulična dekoracija biće postavljena u Njegoševoj ulici (do fontane na Toploj), na Trgu Nikole Đurkovića, Belavisti, kao i na Škveru – od spomenika Tvrtku I Kotromaniću do Jedriličarkog kluba “Jugole Grakalić”. Posebna pažnja biće posvećena ukrašavanju Stepeništa 28. oktobra, koje povezuje glavni gradski trg i Škver, i parka Boke. Ukrasi će zasijati i u dijelu Igala, od parkinga na mjestu bivšeg “Tamarisa” do “Galeba”, na glavnoj autobuskoj stanici i kružnom toku u Meljinama.
Na Trgu Nikole Đurkovića biće postavljena nova, prirodna jelka, takođe ukrašena novim svjetlosnim elementima. Prošlogodišnja jelka će krasiti neko drugo mjesto, na kojem postoji mogućnost montiranja.
Pored novog, na novskim ulicama naći će se i 30-tak elemenata prošlogodišnjih ukrasa, koji su i dalje u dobrom stanju.
Procedura nabavke je počela, ali se još ne zna koliko će ona koštati. Za postavljanje ukrasa biće neophodno desetak radnih dana, u zavisnosti od vremenskih prilika i trebalo bi da bude završeno do polovine decembra.

8 Komentari

  1. Narod nema hleba da jede a vi trosite novac na dekoracije i dovodite Huljica da zavija jer ga naravno u Hrvatskoj nitko nece.Uplatite taj novac nasoj djeci Zana,Stefan…i jos mnogo njih kojima je potrebno lijecenje.Strasno pored svih nasih bendova,pjevaca dovodite jednog Toncija Huljica,bas se pitam sto ne zavija na Stradunu
    0    0

Ostavite komentar

*

code