Božićne čestitke

Božićne čestitke

8
Podijeli

Predsjednik Opštine Stevan Katić i predsjednik SO Herceg Novi dr Miloš Bigović:

“Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti i sveštenstvu upućujemo srdačne čestitike i želimo srećan Badnji dan i Božić, u ime Opštine Herceg Novi i svoje lično ime.

Picerija i restoran

Najradosniji hrišćanski praznik proslavite u miru i blagostanju, okruženi ljubavlju i dobrotom, zahvalni za ono što imate, ispunjeni optimizmom i nadom u dane koji dolaze.
Neka Božić u vaše domove donese zdravlje, sreću, praštanje, slogu i napredak”.

OO Demokrata Herceg Novi:

“Svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti i sveštenstvu čestitamo Badnji dan i Božić sa željom da ovaj najveći hrišćanski praznik provedemo u dobrom zdravlju, sreći i porodičnom blagostanju”.

Novska lista:

“Neka Badnje veče i Božić unesu mir i radost u vaše domove. Želimo vam da praznične dane provedete u dobrom zdravlju, blagostanju i ljubavi sa svojim bližnjima!
Mir Božiji, Hristos se rodi!
Vaša Novska Lista!”

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

“Najsrdačnije čestitamo praznik, sa iskrenim željama da ga skupa provedemo u dobrom zdravlju, radosti, miru i uvažavanju. Božić je vrijeme kada se ljudi posjećuju i kada svi možemo otvoriti srca za ljude oko nas. Želimo da vam porodična okupljanja tokom prazničnih dana u domove unesu radost, ljubav i mir i da vam predstojeća godina donese mnogo lične i porodične sreće i napretka”.

 

8 Komentari

  1. Тешко ће ти то поћи за руком црногорац.Могла би Бока једног дана да буде независна.

  2. A dje su ostali iz vlasti da čestitaju praznike. nemaju kad od šetnje. ovi iz SDP mogli su čestitati i Mihailu ako smiju. Čisto da se vidi stav.

    11
    4

Ostavite komentar

*

code