BOŽOVIĆ I MUSIĆ PODNIJELI OSTAVKE, MATKOVIĆ SMIJENJEN – BIĆE OPROŠTENE KAZNE ZA...

BOŽOVIĆ I MUSIĆ PODNIJELI OSTAVKE, MATKOVIĆ SMIJENJEN – BIĆE OPROŠTENE KAZNE ZA NEPLAĆENI PARKING

372
0
Podijeli

Nakon jučerašnjih promjena u vrhu izvršne vlasti u Herceg Novom, danas je došlo i do dvije kadrovske promjene u lokalnoj upravi i u Parking servisu, odnosno zamjeni kadrova iz prethodne vlasti, potvrdio nam je vršilac dužnosti predsjednika opštine, Dragan Janković.

Umjesto Rada Božovića, koji je podnio ostvaku novi sekretar za finansije biće Novica Gecaj (rješenje Izbora). Zahtjev za razrješenje je podnijela i direktorka Uprave lokalnih javnih prohoda, Nataša Musić Potkonjak. Na njeno mjesto kao v.d. je imenovan Dragan Mračević (rješenje DPS-a.)
Smijenjen je direktor Parking servisa, Milorad Matković, a postavljen je Batrić Bato Kontić (rješenje Izbora).
– Sada bi trebalo da se nastavi ono što je započeto u prethodnom periodu. Uskoro će uslijediti kadrovske i organizacione promjene i u drugim javnim peduzećima i ustanovama, najavio je Janković.
I nosilac odborničke liste „Izbor”, Dušan Radović Krušo, kazao nam je da će prvo u Parking servisu ono što će biti urađeno, jeste oproštene sve kazne građanima Herceg Novog i poboljšanje rada ovog preduzeća koje će podrazumjevati i toleranciju od pola sata u gradu prije nego što se naplati parking.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code