„BRANCIN“ PRIVUKAO 25 HIP-HOPERA

„BRANCIN“ PRIVUKAO 25 HIP-HOPERA

161
0
Podijeli

Na cjelodnevno hip-hop događaju „Dan Brancina” u parku Boka i Centra parku -Tondo učestvovalo je juče 25 umjetnika iz Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije, Kosova i Crne Gore.

Festival pod pokroviteljstvom TO Herceg Novi je koncipiran tako da pokriva sva četiri elementa hip-hop kulture – brejkdens, grafiti, MC i DJ.
Jedan od organizatora, Novljanin Marko Mitrović ističe da je na Danu brancina ove godine bilo više učesnika no lani.
– U parku Boka je održano takmičenje u brejkensu i u crtanju grafita. Program je nastavljen koncertima MC-jeva i DJ-eva u Central parku, gdje su nastupili THC LA Familia, jedan od najpopularnijih hip-hop bendova u regionu – istič Mitrović i napominje da im je jedinu podršku pružila lokalna Turistička organizacija.
Članovi THC LA Familije, koji su prije večernjeg koncerta preuzeli ulogu – meštara od kužine, ukazuju na odličnu atmosferu na Danu Brancina.
,,Prije koncerta, a u skladu sa kul imenom cijele ove manifestacije Dan Brancina, odlučili smo i da se oprobamo u kulinarskim vodama, pa smo pomagali našem drugu Čorbi, koji je šef kuhinje u hotelu Rivijera u Njivicama, da napravi mušlje na buzaru za sve učesnike ovoga događaja, koji je zaista odličan i stvarno uživamo ovih dana u Herceg Novom. Super su atmosfera i ljudi koji ovo organizuju. Ovo je događaj koji treba podržati”, kaže Bore iz THC LA Familija.
Pored njih hip –hop kulturu promovisali su još: Katedra Za Beton, MC Čorba, Dobbla i Strašilo, Nikad u Životu, MC EDGE, a Dj-evi za noćni „Brancin” bili su LUKE i ZGOOBI DAN.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code