BRIGA O TURISTIČKOM HERCEG NOVOM TRAJAĆE CIJELE GODINE

BRIGA O TURISTIČKOM HERCEG NOVOM TRAJAĆE CIJELE GODINE

168
0
Podijeli

Opštinsko koordinaciono tijelo koje je do sada radilo samo u sezoni i koje se bavilo pripremama i praćenjem sezone, nastaviće rad i u vansezonskom periodu pod nazivom – Koordinaciono tijelo lokalne uprave.

Njegovi članovi će analizirati i sagledavati potrebe grada i obaveze javnih, komunalnih i drugih službi i preduzeća na uređenju grada tokom cijele godine. Osim toga, strategija lokalne uprave je da sezona ne traje samo tri mjeseca:
– Smatrali smo da nije dobro da sa završetkom ljetnjeg dijela turističke sezone prestane da radi Koordinaciono tijelo jer grad treba da bude spreman za prijem turista tokom čitave godine – kazao je predsjednik Skupštine opštine, Andrija Radman.
– Mi smo turističko mjesto i ne možemo mane i nedostatke koje smo uočili u gradu u septembru da otklanjamo tek kad dođe sljedeća turistička sezona. Te poslove treba da radimo kontinuirano, a ne kampanjski. Herceg Novi treba stalno sređivati kako bi on uvijek bio turistički grad. I ne samo turistima, Herceg-Novi treba i svojim građanima da bude lijepo uređeno mjesto za život gdje će se prijatno osjećati. Zato na tome moramo raditi tokom čitave godine, istakao je Radman.
Na Koordinacionom tijelu lokalne uprave biće dogovarane aktivnosti koje treba preduzeti na otklanjanju uočenih nedostaka i unapređivanju onoga što je do sada urađeno. Sastajaće se svakog utorka u 9 časova.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code