Brojni problemi za male košarkaše Bijele 2015, uz poraz u Sutomoru

Brojni problemi za male košarkaše Bijele 2015, uz poraz u Sutomoru

0
Podijeli

Košarkaši Bijele upisali su neočekivan poraz u Sutomoru od istoimenog kluba. U maloj i neuslovnoj sali nisu uspjeli da se izbore sa strogim sudijskim odlukama, pa je rezultat na kraju bio 55:45, po četvrtinama 18:16, 13:10, 14:15, 10:4.

Najefikasniji Bijeljanin u Sutomoru bio je Ognjen Nikolić sa 24 postignuta poena, Balša Nikčević je upisao 9, Vasilije Popović 6, Matija Matković 4 i Nikola Jovančević 2.

Picerija i restoran

Na brojne probleme koji ih prate u ovoj sezoni, od povreda do prehlada, nadovezao se i nedostatak sale za treninge, jer je sala u OŠ “Orjenski bataljon” zatvorena.

– Tražili smo termine u Risnu i Zelenici. Sve to nam iziskuje dodatne troškove i uloženo vrijeme, jer klub se i do sada nalazio u teškoj finansijskoj situaciji, a ovo nam je dodatno otežalo uslove. Radimo i funkcionišemo uz jako malu pomoć iz Opštine, kojom ne možemo platiti ni jedan mjesec zakupa sale – kazali su iz uprave kluba.

Međutim, poručili su da neće odustati, već će iz jedne male sredine izaći sa velikim košarkašima.
Uprkos porazu i problemima koji prate klub, mlađi pioniri su u vrhu tabele.
Poraz u Sutomoru upisala je i MINI BASKET ekipa, a rezultat je bio 37:25.

Koševe su postigli Matija Matković 11, Luka Nikolić 6, Nikola Jovančević 6, Pavle Seferović 1 i Ilić Vlado 1.
Nastupali su još i Vlado Vuković, Ilija Roganović, Aleksa Kovačević, Dušan Vujović, Nemanja Deretić, Miloš Gligović i Aradjele Jeremić. Trener ekipe Vukašin Subotić.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code