„Buđenje ljeta“ na Forte Mare u 4:45

„Buđenje ljeta“ na Forte Mare u 4:45

1434
4
Podijeli

padalica budjenje ljetaKoncertom u zoru na tvrđavi Forte Mare biće obilježen početak glavne turističke sezone u Herceg Novom, Svjetski dan muzike i dolazak, po mnogima, najljepšeg godišnjeg doba.

Riječ je o drugom koncertu iz ciklusa „Buđenje ljeta“ koji je prošle godine izazvao samo pozitivne reakcije onih koji su bili u prilici da mu prisustvuju.

Picerija i restoran

Koncert, kojim će ujedno biti obilježen i najduži dan u godini, 21. jun, počeće u 4:45 h, a sve ranoranioce ili „noćne ptice“, ove godine zabavljaće „Madicine bend“ iz Zaječara. Oni su prošle godine učestvovali na festivalu „Guitar art“.

Gradska kafana Herceg Novi pripremiće roštule i priganice, a posjetioci će moći da se posluže i suvim smokvama i lozom.

Članovi zaječarskog kvarteta „Madicine bend“, u susret prvom nastupu u Herceg Novom poručili su da su izuzetno snažan lijek za podizanje pozitivne energije i dobrog raspoloženja:

U ovom bendu nastupaju: Aleksandra Stojanović – vokal, Ivica Popović – gitara, Milan Stojčić – bubnjevi i Slobodan Stojanović – bas gitara.

„Dočekajmo ljeto koncertom u svitanje“, poručili su iz Herceg Festa, koji je organizator.

4 Komentari

 1. Ko su ovi ljudi sto ovdje komentarisu?
  Šta vi zelite?
  Ima li za Vas spasa prije neba?
  Napišite šta želite. Pomozite da se to uradi.
  Vama je sve UAAA. Dokle tako, pasivna opozicijom!!!
  UAAA Crna Gora, UAAA nezavisnost, UAAA kultura, UAAA wifi, UAAA ljeto, UAAA zima, UAAA prošlost, UAAA budućnost, UAAA stečaj-UAAA investicije, UAAA oni, UAAA mi….. ustanite, pogledajte se u ogledalo i budite iskreni, hrabri i odlučni, ako Vam se ne svidja borite se za promjene ili idite, ako vam se svidja pomozite i podržite….
  0  0
 2. Nemate ove godine koga probuditi, mještani su na bensedinima da bi uopšte zaspali a turisti i ne spavaju od buke građevinskih mašna, smećara koje se raspadaju već od ovo malo smeća, i glasne muzike koja su doduše ove godine pustiti rijetki lokali koji “rade”…
  0  0

Ostavite komentar

*

code