Buđenje ljeta na Forte Mare

Buđenje ljeta na Forte Mare

2908
6
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_kultura_jun_budjenje_ljeta_3Početak glavne turističke sezone u Herceg Novom, ali i dolazak po mnogima najljepšeg godišnjeg doba u godini, ljeta, i ove godine biće obilježen koncertom u zoru na tvrđavi Forte Mare.

Riječ je o drugom koncertu iz ciklusa „Buđenje ljeta“ koji je prošle godine izazvao samo pozitivne reakcije onih koji su bili u prilici da mu prisustvuju.

Picerija i restoran

Koncert, kojim će ujedno biti obilježen i najduži dan u godini, 21. jun, počeće u 4:45 h, a sve ranoranioce ili „noćne ptice“, ove godine zabavljaće „Madicine bend“ iz Zaječara, koji su prošle godine učestvovali na festivalu „Guitar art“.

Kako su saopštili iz JUK Herceg festa, organizatori su vodili računa o tome da u Institutu borave Norvežani i Šveđani koji slave „Midsommer“ i koji su u velikom broju bili prisutni i na prošlogodišnjem koncertu. Stoga je u dogovoru sa marketing službom Instituta poziv gostima upućen i ovog puta.

Gradska kafana Herceg Novi pripremiće roštule i priganice, a posjetioci će moći da se posluže i suvim smokvama i lozom.

Članovi zaječarskog kvarteta „Madicine bend“, u susret prvom nastupu u Herceg Novom poručili su da su izuzetno snažan lijek za podizanje pozitivne energije i dobrog raspoloženja:

„Funkcionišemo prema originalnom receptu iz 2006. godine, u nepromijenjenom sastavu, a zbog svog jedinstvenog načina djelovanja već poslije upotrijebljenih prvih tonova kod slušalaca izazivamo lavinu serotonina, osmjeha i pozitivne energije. Ako imate potrebu da popravite raspoloženje, ne oklijevajte, probajte Madicine“, poručili su „Madicinci“.

U ovom bendu nastupaju: Aleksandra Stojanović – vokal, Ivica Popović – gitara, Milan Stojčić – bubnjevi i Slobodan Stojanović – bas gitara.

6 Komentari

  1. Ko su pobogu Madicine bend? Cemu dovodjenje opskurnih cover bendova? Kao oni anonimusi sto su za Novu godinu bili (ne mislim na Toncija Huljica, nego oni drugi, totalno nepoznati svima sem svojoj mami)

Ostavite komentar

*

code