BUĐENJE TEATRA 303 IZ KOTORA – VEČERAS PREMIJERA “NA KOTORSKOM DVORU”

BUĐENJE TEATRA 303 IZ KOTORA – VEČERAS PREMIJERA “NA KOTORSKOM DVORU”

173
0
Podijeli

Nakon desetogodišnje pauze Teatar 303 je pripremio novu predstavu pod nazivom „Na kotorskom dvoru”, čija premijera je najavljena večeras u 20 h u Kulturnom centru „Nikola Đurković” u Kotoru.

Kao nekad i sada Teatar 303 je ostao dosljedan sopstvenom stilu u pozorišnom životu. Ovo je satirična komedija, koja povezuje prošlost i sadašnjost na moderan način. Predstava je prožeta humorom, koji preslikava zbilju i opominje sve one koji mogu popraviti stvarnost. Savremena je i ima puno muzičkih numera, kao i puno video materijala sa kojim glumci povezuju prošlost i sadašnjost.
– Priprema predstave je bila dosta finansijski zahtjevna, zbog samog stila izrade i snimanja filma po teritoriji opštine Kotor. Kreativnošću i entuzijazmom smo nadomjestili nedostatak sredstava, jer znamo da je svaki početak težak, ali kad imamo publiku, imaćemo i budućnost – navode iz ovog ansambla.
Ovo je četvrta generacija glumaca koju je Teatar 303 ostvario u 34 godišnjem radu, a to su: Rita Presutto, Nađa Mirkovi, Neđeljko Kustudić, Katarina Igić, Iva Kernec, kojima su se pridružili i glumci iz „škole glume” režisera Petra Pejakovića: Gracija Janković, Savo Miljenović, Radovan Vujović i Aleksandar Kaluđerović. Muzičke numere u predstavi izvode: Zoran Dragović, Danica Nikić, Boško Martinović i klapa Moderato Kantabile. Kompletan video materijal za predstavu je besplatno pripremila Televizija Kotor na čelu sa Radojem Milićem i Nikolom Dončićem. Tekst i režiju je uradio Dragan Buzdovan.
Predstava Teatra 303, “Na kotorskom dvoru”, puna scenskih avantura, premijerno večeras u Kotoru, a ulaznica košta 5 eura.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code