Budimir Tomanović na turnirima u Turskoj

Budimir Tomanović na turnirima u Turskoj

1414
2
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_sport_septembar_Tomanovic_BudimirBudimir Tomanović, član TK Igalo i reprezentativac Crne Gore do 14 godina, sjutra putuje u Antaliju (Turska) na Evropsko prvenstvo.

Takmičenje se sastoji od dva vezana turnra koja će trajati 14 dana, na kome će Tomanović odmjeriti snage sa dječacima svoje kategorije.

Picerija i restoran

– Kao najbolji na nacionalnoj rang listi do 14 i 16 godina, nadamo se da će postići zapažene rezultate i na najbolji mogući način predstaviti svoju zemlju – navode iz kluba.

2 Komentari

  1. S ponosom , na svojoj trenerci treba da nosi prvo ime oca majke i porodice što su mu omogućili da se bavi ovim sportom.Srećan put mali Budo.
    0    0
  2. Ponosna sto si moj,zelim ti bezbjedan put.Tvojih nepunih 14 godina je motiv da ides dalje i da preko poraza dolazis do pobjeda.Tvoja mladost i zelja da budes najbolji su formula do uspjeha.Hvala tvom gradu sto nema ni sluha ni zelje da ti kaze bar ,,SRECAN PUT,,Ipak su vaznije fotelje i tako mali u njima.Varka.Sjaj je samo patina,plunes i obrises je.Tvoji ideali su mnogo veci.Tvoji rezultati su odricanja,treninzi i ispunjeni za sada samo tvoji djecacki snovi.A jedan od njih je da na svojoj trenerci sponosom nosis ime svoje Crne Gore.Mada mi se steze grlo ponosna sam sto odlazis i vrlo sam ponosna baka.
    0    0

Ostavite komentar

*

code