BUDITE HUMANI: NA TRGU PRIKUPLJANJE POMOĆI ZA OBOLJELU NOVLJANKU

BUDITE HUMANI: NA TRGU PRIKUPLJANJE POMOĆI ZA OBOLJELU NOVLJANKU

122
0
Podijeli

Na Trgu Nikole Đurkovića, u Herceg Novom, sjutra od 7-15 h biće organizovana humanitarna akcija prikupljanja novčane i druge pomoći za Novljanku, koja boluje od tumora materice i u lošem je materijalnom stanju.

Neophodni su joj ljekovi, a njenoj djeci, od 9 i 11 godina, potrebna je garderoba i hrana.
Jedna od organizatorki ove, ali i mnogih dobrovoljnih akcija u Herceg Novom, Zorica Drakulić Vidaković, pozvala je Novljane koji žele da pomognu da se priključe akciji.
„Nadam se da će se naši sugrađani kao i do sada odazvati našem pozivu kako bismo, pomogli još jednoj familiji. Koliko je ko u mogućnosti, neka dođe sjutra na Belavisu i pomogne”, apelovala je Vidakovićka.
Na pultu na trgu naći će se kutija za novčane donacije, kojima će kasnije biti obezbijeđeni ljekovi koji su neophodni našoj sugrađanki koja ide na hemoterapiju.
Takođe, svi koji budu željeli da pomognu, trebalo bi da donesu garderobu za djevojčice od 4-13 godina, garderobu za dječake od 5-22 godine, obuću brojeva 28 – 30, 35 i 37, (za djevojčicu i dječaka), 43 (za momke). Potrebne su takođe osnovne životne namirnice i hemija.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code