Budite statista u filmu “Mornarica” Ivana Salatića

Budite statista u filmu “Mornarica” Ivana Salatića

3880
9
Podijeli

Nagrađivani crnogorski reditelj, Novljanin Ivan Salatić trenutno snima prvi dugometražni film pod nazivom “Mornarica” na pojedinim lokacijama u Herceg Novom. Ekipa koja realizuje snimanje potražuje statiste za scene karnevala, čije snimanje je zakazana za danas.

Ukoliko ste zainteresovani da pomognete i nađete se u filmu kao statista, pridružite se ekipi danas od 17 do 19:30 časova na plaži Perper u Meljinama.

Picerija i restoran

Film ”Mornarica”, čija se premijera očekuje u 2018. godini, je priča o djevojci koja radi na kruzeru i slučajno se iskrcava u Đenovu. Nakon kratkog perioda provedenog u Đenovi vraća se kući u Crnu Goru. U pokušaju da razumije ljude koji je okružuju, a i samu sebe, Sanja se ukrcava na novo putovanje – potragu za sopstvenim identitetom.

Produkciju potpisuje Dušan Kasalica, direktor fotografije je Ivan Marković, scenograf Dragana Baćović, kostimografkinja Lidija Andrić, snimatelj zvuka Luka Barajević. U glavnim ulogama su: Ivana Vuković, Danilo Babović, Jasna Đuričić, Boris Isaković, Momo Pićurić, Luka Petrone.

9 Komentari

 1. Obesmisljavate svaku raspravu. U HN je u proteklih par godina snimano par filmova, sa nevelikim honorarom, ali sa honorarom. U skladu sa CG primanjima, zbog cega je HN i odabran kao lokacija (niske cijene u odnosu na zapadne zemlje). Mislim da je bilo 15 eura ili tu negdje.

  Ovdje honorara nema. Makar ljudi to znaju unaprijed, pa ako hoce nek rade, ako nece, ne moraju.

  3
  1
 2. ne lupajte, ljudi, u clanku lijepo pise –Ukoliko ste zainteresovani da pomognete i nađete se u filmu kao statista–
  dakle honorara nema.

  4
  4

Ostavite komentar

*

code