BUDUĆI MENADŽERI RESTORATERSTVA I KULINARSTVA U „REGENTU“

BUDUĆI MENADŽERI RESTORATERSTVA I KULINARSTVA U „REGENTU“

117
0
Podijeli

Polaznike JU za srednje i više stručno obrazovanje “Sergije Stanić”, koji u hotelu „Regent” obavljaju profesionalnu praksu, obišli su sekretar Ministarstva prosvjete Slobodan Filipović, v. d. generalni direktor Direktorata za opšte srednje, stručno i obrazovanje odraslih Veljko Tomić, kao i direktor JU Škole za srednje i više stručno obrazovanje Zoran Klikovac i koordinator za praktično obrazovanje Darko Vukčević.

Budući menadžeri restoraterstva i kulinarstva u ovom prestižnom hotelu imaju mogućnost da prošire svoja teorijska znanja, ali i da ih praktično primjenjuju i usavršavaju.
Predstavnici Ministarstva i Škole su se sastali sa generalnim menadžerom hotela, Michaelom Posch-om, koji je izrazio zadovoljstvo zbog saradnje iz Podgorice. Izuzetno je zadovoljan odnosom polaznika Više škole prema obavezama njihovim kreativnim i istraživačkim duhom, kao i vrlo naglašenenom željom za sticanjem novih znanja i vještina.
Ovom prilikom gospodin Posch je najavio mogućnost proširivanja saradnje od naredne školske godine, kako bi omogućio talentovanim učenicima da se usavršavaju u svojoj struci, ali i naglasio da postoji mogućnost zapošljavanja za najbolje.
Polaznici Više škole u razgovoru sa predstavnicima Ministarstva i Škole nijesu krili zadovoljstvo što su u prilici da obavljaju praksu u ovom renomiranom hotelu, naglašavajući ogromne prednosti praktičnog vida nastave.
Predstavnici Ministarstva su izrazili bezrezervnu podršku i pomoć u budućim aktivnostima koje se odnose na profesionalnu praksu, uviđajući značaj stručnog obrazovanja i mogućnosti koje ono pruža prilikom zapošljavanja.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code