BUDVA I CETINJE NA SAJMU TURIZMA U RIMINIJU

BUDVA I CETINJE NA SAJMU TURIZMA U RIMINIJU

175
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

to-budvaTuristička organizacija opštine Budva učestvovala je na 50. Međunarodnom sajmu turizma “TTG Incontri 2013” održanom od 17. do 19. oktobra u italijanskom gradu Riminiju.
Turistička organizacija opštine Budva je po četvrti put bila nosilac sajamskog nastupa i uspješno predstavila turističku ponudu Budve. Na štandu je predstavljena i ponuda Turističke organizacije Prijestonice Cetinje. Sajam “TTG Incontri” je najznačajnija poslovna berzu za profesionalce u industriji putovanja. Čak 73% posjetilaca su profesionalci u sektoru turizma, tj. više od 35.000 njih. Ponudu je predstavilo 130 destinacija koje su bile podijeljenje u 6 tematskih djelova: Italija, Evropa, Amerika, Azija, Afrika i Globalno selo (tehnologija, transport, turoperatori i usluge).
– Predstavljanje turističke ponude našeg grada je, na naše veliko zadovoljstvo, izazvalo izuzetno interesovanje turoperatora i agenata sa italijanskog tržišta. Pitanja posjetilaca odnosila su se na saobraćajnu povezanost našeg grada i države sa Italijom, smeštajne kapacitete u hotelima visoke kategorije, privatni smještaj, kampove, na aktivnosti u prirodi. Pokazana je i zainteresovanost za kontakte sa našim agencijama koje rade sa italijanskim tržištem – saopšteno je iz budvanske TO.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code