Budva: Prvenstvo Crne Gore u ribolovu na moru sa neuređene obale

Budva: Prvenstvo Crne Gore u ribolovu na moru sa neuređene obale

1251
0
Podijeli

Na plaži Buljarica održana su tri državna prvenstva u sportskom ribolovu na moru, sa neuređene obale, za kategorije juniori U16, seniorke i seniori. Učestvovalo je 39 takmičara i takmičarki iz 11 klubova.

buljarica prvenstvo cg ribolov 240416 2U kategoriji juniora U16 prvo mjesto osvojio je Nikola Bubonja  (KSR “Ama” Kostanjeca) sa 125 bodova, drugo Belo Dragojlović (KSR “Ribar” Baošići) sa 110 bodova, a treće Vuk Ćorić (KSR “Igalo” Igalo) sa 55 bodova.

Picerija i restoran

U kategoriji seniorki prva je bila Martina Dujmušić (SRK “Pagar” Tivat) sa 490 bodova, druga Zlatka Vlićević (KSR “Sipa” Tivat) sa 410, a treća Milijana Matijašević (KSR “Igalo” Igalo) sa 155 bodova.

Kod seniora ostvareni su sljedeći rezultati. Prvi je bio Miloš Dašić član KSR “Igalo”, sa 605 bodova, drugo mjesto osvojio je Zdravko Damjanović član KSR “Ribar” iz Baošića sa 585 bodovai treće mjesto pripalo je njegovom klupskom kolegi Sloboanu Svilanoviću (KSR “Ribar) sa osvojenih 515 bodova.
Organizatori takmičenja su bili  Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore i KSR “DELFIN” iz Budve.

buljarica prvenstvo cg ribolov 240416 1Takmičarska sezona nastavlja se već 8. maja kada će KSR RIBAR biti biti tehnički organizator  II kruga državnog prvenstva štapom iz barke za seniore, na kojem će učestvovati 36 takmičara koji su to pravo stekli na osnovu rezultata ostvarenih u prošloj godini i na dva kvalifikaciona – regionalna prvenstva u Meljinama i Tivtu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code