Budva: Vanja, Frajle i Belan za kraj

Budva: Vanja, Frajle i Belan za kraj

1067
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Završna, treća noć u Budvi protekla je u znaku manje posjetilaca, nego prethodne dvije, ali istog, visokog muzičkog kvaliteta, kao što smo navikli u crnogorskoj turističkoj metropoli!

budva-ng-020117Vanja Radovanović i Miladin Šobić tribute bend „razgalili“ su publiku na Trgu slikara stihovima najpoznatijeg crnogorskog kantautora, poput onih iz pjesama: Džemper za vinograd, Od druga do druga, Kišobran, Kad bi došla Marija, Ne pokušavaj mijenjat me… Koncert u trajanju nešto duže od sat bio je kratak za publiku koja je, zajedno sa Vanjom, otpjevala sve Šobićeve stihove sa puno emocija.

Picerija i restoran

Novosadske „Frajle“ nastavile su dobru komunikaciju sa posjetiocima, kako kroz sopstvene numere, tako i kroz poznate hitove regionalnih pjevača.

budva-ng-020117-2Na samom kraju, zvuk dobrog starog rock&roll-a, ali i dalmatinskog pop-rock-a donio je Neno Belan, nekadašnji frontmen grupe „Đavoli“, sa kojom je u veoma kratkom roku 80-ih postigao veliki uspjeh na prostoru bivše Jugoslavije.

U Budvi je sinoć nastupao uz bend „Fiumense“, ali publika nije ostala uskraćena hitova poput „Pričaj mi o ljubavi“, „Dani ljubavi“, „Ja volim je“, „Ostani uz mene“ ili „Stojin na kantunu“.

„Sve tri noći i tri dana u Budvi ponudili su mnogobrojnim posjetiocima raznolikost muzičkih žanrova, sa ciljem da zadovolje mnogobrojne ukuse, što je ponekad teško uspješno realizovati, ali nadamo se da smo u tome uspjeli i ovoga puta“ – saopštavaju organizatori iz Turističke organizacije  Budve. Dodaju da i pored toga što se Nova godina obilježavala u više crnogorskih gradova, Budva nije izgubila, pravedno zasluženo, prvo mjesto, kako po broju posjetilaca tokom novogodišnjih praznika, tako i njihovog zadovoljstva cjelokupnom organizacijom i ambijentom, čiji kvalitet je u Budvi prepoznat u svakom segmentu turističke privrede.

Foto: Miloš Ćetkobić

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code