BUDVANI NA LONDONSKOM FASHION WEEK-U DOGOVORILI MODNU REVIJU VIVIENNE WESTWOOD

BUDVANI NA LONDONSKOM FASHION WEEK-U DOGOVORILI MODNU REVIJU VIVIENNE WESTWOOD

0
Podijeli

Predstavnici agencije “Murano Montenegro” i Turističke organizacije opštine Budva posjetili su londonski “Fashion Week” (od 14. do 18. februara) i sa timom poznate britanske kreatorke Vivienne Westwood utvrdili detalje za organizovanje modne revije u maju, u Budvi.

– Nakon uspješno održanog sastanka, potvrđeno je da će modna revija Vivienne Westwood biti priređena 31. maja, ispred zidina Starog grada. Organizator događaja je agencija “Murano Montenegro”, a podršku ovom značajnom projektu pružaju Opština Budva i Turistička organizacija opštine Budva – saopšteno je iz TO Budva.
Ovakva vrsta događaja ima jak promotivni karakter, kada se ima u vidu činjenica da ga prate globalni mediji koji se bave modom. Zato su u Budvi odlučili da iskoriste jačinu promotivnog efekta ovakvog događaja, na kome se očekuje i dolazak najpoznatijih ličnosti iz svijeta mode. Revija Vivienne Westwood predstavljaće glamurozno modno dešavanje uoči glavne sezone u Budvi.
U okviru posjete Fashion week-u, predstavnici iz Crne Gore prisustvovali su reviji poznate kreatorke i imali priliku da vide kreacije koje će se prikazati na modnoj reviji u Budvi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code