Budvani na Sajmu u Beogradu: Originalnost, promotivne cijene, specijalni aranžmani

Budvani na Sajmu u Beogradu: Originalnost, promotivne cijene, specijalni aranžmani

795
1
Podijeli

to budva sajam bg 200216 3Predstavnici TO Budva izuzetno su zadovoljni posjetom štandu TO na beogradskom Međunarodnom sajmu turizma, gdje su predstavili tri segmenta ponude za predstojeću ljetnju sezonu. Sudeći prema interesovanju, predstavnici turističke privrede Budve očekuju i bolju posjetu gostiju iz Srbije za ovo ljeto, uvjerena je i direktorica TO Budva, Jelena Rađenović:
“Ono što svi zajedno negdje “nosimo” kako nas iz TO tako i naših saradnika iz privrede, jeste da je interesovanje makar za vrijeme sajma bilo više nego dobro i da svi imamo neke dodatne inpute u odnosu na prethodni period, tako da se nadamo, da će posjeta iz Srbije biti bolja nego što je bila prethodne godine”, kazala je Rađenović.
Na beogradskom sajmu TO Budve predstavila se samostalno i prema riječima Rađenovićke, potrudili su se da imaju originalan nastup. Stoga i bili u centru pažnje kako medija, profesionalaca ali i najšire publike. Zainteresovanima su prezentovana tri segmenta ponude metropole crnogorskog turizma:
“Prvog dana sajma stavljen je fokus na veliki jubilej – 30 godina Budva teatra, kada su sa nama veliki umjetnici iz Crne Gore i Srbije govorili na ovu temu, kako sa medijima tako i sa poslovnim posjetiocima sajma. Drugog dana naglasak je bio na dešavanjima kad su nam u promociji manifestacija zabavnog života u Budvi, pomogli umjetnici iz Srbije, prije svih Jelena Tomašević. A trećeg dana sajma u fokusu je bio Sea Dance festival, koji je sve popularniji ne samo u regionu već i šire”, pojasnila je Rađenovićka.
Privrednici Budve imali su promotivne cijene i specijalne ponude prodaje, tako da su zadovoljni prodajom.
TO Budve u narednom periodu očekuje posjeta još nekim važnim tržištima u regionu, kako bi što bolje dočekali predstojeću sezonu, kao što su sajam u Budimpešti, Berlinu, Moskvi i Napulju..

1 komentar

Ostavite komentar

*

code