BUDVANSKA EXIT AVANTURA U VRHU NAJBOLJIH MUZIČKIH DOGAĐAJA U EVROPI

BUDVANSKA EXIT AVANTURA U VRHU NAJBOLJIH MUZIČKIH DOGAĐAJA U EVROPI

134
0
Podijeli

Vodeći svjetski turistički vodič Lonely Planet najveći i najznačajniji vodič za putovanja na planeti, koji godišnje koristi preko 300 miliona ljudi prilikom izbora destinacija za putovanja, u majskom izdanju magazina, smjestio je morsko izdanje EXIT-a, Sea Dance festivala u Budvi, na drugo mjesto najboljih muzičkih dešavanja u Evropi za ovo ljeto.

“Uvjereni smo da će ova publikacija, kao i mnogi drugi svjetski mediji koji sa hvalospjevima izvještavaju o konceptu ovogodišnje EXIT Avanture, privući mnogobrojne turiste iz Evrope u Crnu Goru rekao je direktor i osnivač EXIT festivala, Dušan Kovačević.
„Za koji dan, počećemo sa objavom izvođača koji će nastupiti na Jazu, i vjerujemo da će reakcija publike iz cijelog svijeta biti veoma pozitivna i da će interesovanje biti još veće”.
Direktor Turističke organizacije Crne Gore, Saša Radović podsjetio je da su Crna Gora i Budva nedavno izabrane kao jedna od top 10 destinacija za zabavu na svijetu i ovo priznanje će još više pomoći za promociju crnogorskog turizma.
Lonely Planet godišnje izda preko 500 publikacija na osam svjetskih jezika! Ova medijska grupa obuhvata tematske publikacije o putovanjima, TV programe o svjetskim destinacijama, izuzetno posjećen vebsajt www.lonelyplanet.com, mobilne aplikacije, kao i mjesečni magazin Lonely Planet Traveller, koji izlazi na pet jezika.
Najveći muzički festival jugoistočne Evrope Exit, koji se ove godine održava i u Crnoj Gori, pomoći će i crnogorska Vlada sa 100.000 eura. Opština Budva je bužetom za 2014. predvidjela sredstva podrške Exitu od 400.000 eura, a Turistička organizacija Budve 100.000 eura.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code