Budvanska “Pijaca ruralnih proizvoda”

Budvanska “Pijaca ruralnih proizvoda”

568
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Afirmišući domaće proizvode, organsku poljoprivredu i autohtone proizvode i rukotvorine sa ovih prostora, Turistička organizacija Budve pokrenula je projekat pod nazivom “Pijaca ruralnih proizvoda” koji je proistekao iz “Strategije razvoja ruralnog turizma u budvanskim selima”.

ruralna-pijaca-budva– Projekat “Pijaca ruralnih proizvoda” uspješno je realizovan tokom cijelog ljeta u Budvi, u Gradskom parku. Zadovoljni građani, turisti i izlagači, potvrda su uspjeha, pa TO Budva  nastavlja s ovim aktivnostima. U skladu sa vremenskim prilikama, vrijeme održavanja “Pijace ruralnih proizvoda” ponovo je promijenjeno i od sada će se održavati svake subote, od 10 do 17 časova – kazali su iz TO Budva.

Picerija i restoran

Na Pijaci su se mogli uvijek naći: svježe organske smokve, sušene smokve i proizvodi od smokava, zatim svježa organska aronija, džem i sok od organske aronije i jabuke, melemi za njegu i regeneraciju kože, čija je receptura starija od 150 godina, organsko vino od kupine i borovnice, med i čajevi za jačanje imuniteta, svježa organska kupina, organski sokovi od bundeve, zove, koprive, nane i drenjina, džem od malina, drenjina i šljiva, rakija od dunje, maline, kruške i šljive;  tinkture, kapi, melemi i kreme, rakije i vina.

ruralna-pijaca-budva-2Prodajni proizvodi su izloženi na specijalno izrađenim drvenim štandovima TO Budve, a izlagači su poljoprivredni proizvođači koji su registrovani kod Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, a čiji proizvodi imaju sve neophodne sertifikate.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code