BUDVANSKA RIVIJERA: PUNI SVI KREVETI SA PREKO 64 HILJADE TURISTA

BUDVANSKA RIVIJERA: PUNI SVI KREVETI SA PREKO 64 HILJADE TURISTA

153
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na budvanskoj rivijeri odmara 64.296, većinom stranih gostiju. To je 1% više no lani i hotelski kreveti su gotovo popunjeni do posljednjeg mjesta, sa 14 138 gostiju, takođe 1% više, kaže nam pr menadžerka TO Budva, Darja Marović.

Odlična popunjenost je zabilježena i u privatnom smještaju, mada ne postoji precizan statistički podatak, pa iz TO Budva daju samo procjenu da je u domaćoj radinosti 49.317 gostiju, kao lani.
U kampovima i odmaralištima je najmanja posjeta, jer je samo oko 600 gostiju i 6 odsto manje no lani. U hostelima odmara 245 turista.
– Gosti nam u najvećem broju pristižu iz Rusije, Srbije, Ukrajine, Bjelorusije, ostalih zemalja regiona i iz zapadne Evrope, kaže Marovićka.
Čitav turistički avgust biće za budvansku rivijeru odličan.
– Najave za avgust, sudeći po informacijama koje dobijamo od lokalne turističke privrede, su odlične. U ovom trenutku, većina budvanskih hotela kategorija 5* i 4* su u overbooking-u – ističe Darja Marović.
Mnogi hrle u Budvu, ali po pisanju britanskog Telegrapha Budva je jedno od najboljih i najljepših ljetovališta u Evropi, koje još uvijek nije dovoljno otkriveno. List u velikom članku navodi da Budva posjeduje neke od najljepših crnogorskih plaža koje su naslonjene na dramatične krečnjačke planine koje samo ističu upečatljivo plavu morsku vodu Jadranskog mora.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code