„Budvanska rivijera“ ugovorila aranžmane sa 6 njemačkih tur operatora

„Budvanska rivijera“ ugovorila aranžmane sa 6 njemačkih tur operatora

820
1
Podijeli

to budva berlinHG „Budvanska rivijera“ na upravo završenom sajmu turizma ITB u Berlinu, ugovorila je saradnju sa vodećim tur-operatorima, koji će ove sezone dovesti njemačke turiste u hotelske objekte ove najveće crnogorske hotelske kompanije.
U objektima „Budvanske rivijere“ u 2015. godini zabilježeno je povećanje prometa sa njemačkog tržišta za 54% u odnosu na 2014. godinu, što predstavlja dobru polaznu osnovu da se ovaj pozitivan trend nastavi i u 2016. godini.

Za predstojeću turističku sezonu, od tur-operatora koji prodaju aranžmane na tržištu Njemačke, HG Budvanska rivijera je ugovorila saradnju sa partnerima Thomas Cook, Its, Dertour, Olimar, Misir i Meeting point.

Picerija i restoran

Prema zvaničnim statističkim podacima, Budvu je tokom 2015. godine posjetilo 20.782 turista iz Njemačke, što je porast od 28% u odnosu na 2014. godinu. Oni su ostvarili 127.992 noćenja, odnosno 38% više u odnosu na 2014. godinu.

Turistička organizacija opštine Budva uspješno je predstavila ponudu budvanske rivijere na 50. Međunarodnom sajmu turizma “ITB”.
Svakog dana trajanja sajma, posjetioci su imali priliku da kroz sastanke i promotivni materijal dobiju informacije o kompletnoj turističkoj ponudi Budve.
To je najposjećenija turistička berza na svijetu, koja je ove godine privukla blizu 200.000 posjetilaca i preko 10.000 izlagača iz 187 zemalja svijeta.
Njemačko tržište je jedno od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje. Prema istraživanjima rastući segmenti tražnje su luksuzni eko turizam i aktivan odmor, krstarenja i kulturni turizam.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code