Bulatović-Nikčević u Novom: Zvuci Balkana, Mediterana i Orijenta

Bulatović-Nikčević u Novom: Zvuci Balkana, Mediterana i Orijenta

0
Podijeli

Crnogorski duo gitara, Srđan Bulatović i Darko Nikčević, poznat vrlo dobro domaćoj i publici regiona, prirediće koncert pod nazivom “Balkan, Mediteran, Orijent”, u Dvorani Park, u subotu, 3. decembra u 20 časova.
gitar-duo-plakat-final Izvodiće autorske kompozicije kojima su osvojili i publiku u čuvenom Karengi holu u Njujorku. Time su napravili i veliki iskorak na svjetsku muzičku scenu.

Njihove kompozicije govore jezikom klasične i flamenco gitare, raznolike su po karakteru, stilu, ritmu, tempu. U njima se osjeća uticaj tradicionalne muzike Crne Gore, kao i drugih muzičkih stilova, poput klasične i filmske muzika i popularnih muzičkih pravca XX vijeka, u kojima je gitara bila i ostala dominantni instrument. Ova djela odišu ljepotom Mediterana, misticizmom Orijenta i nepravilnim ritmovima Balkana.

Picerija i restoran

Na repertoaru koncerta u Herceg Novom naći će se numere: “Još ne sviće”, “Pod gorom”, “Dunja”, “Ljetnja kiša”, “Poljem se vija”, “Energija”, “Balkan” i mnoge druge.

U toku je prodaja ulaznica po cijeni od 3 eura na blagajni Dvorane Park, mogu se kupiti u periodu od 9 do 12 i od 18 do 20 sati, a rezervacije u istim terminima na broj telefona: 068 851 031.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code