Čak osmi put produžen tender za zakup Donje Arze

Čak osmi put produžen tender za zakup Donje Arze

1033
6
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_dogadjaji_2014_razno_arza_geSavjet za privatizaciju i kapitalne projekte produžio je do 9.decembra rok za dostavljanje ponuda na međunarodni tender za davanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji Donja Arza.To je osmi put da se tender produžava, a rok za otkup tenderske dokumentacije je do 2. decembra.
Tender za dugoročni zakup, od 31 do 90 godina, zemljišta i akvatorijuma na lokaciji Donja Arza raspisan je sredinom novembra 2014. godine, a prvobitni rok za dostavljanje ponuda bio je 12. februar prošle.
Pravo da dostave ponude imaju iskusni domaći i strani investitori, s finansijskom sposobnošću i iskustvom u projektovanju, gradnji i poslovanju turističkih kompleksa. Potencijalni zakupci imaju obavezu finansiranja, projektovanja, gradnje i upravljanja turističkim kompleksom.
U zakup se izdaje zemljište površine 94,68 hiljada metara kvadratnih i akvatorijuma od 4,69 kvadratnih metara.
Lokacija se nalazi u blizini tvrđave Arza, austrougarske građevine smještene na istoimenom poluostrvu i u blizini plaže Žanjic, na putu za Plavu špilju.
Investicioni program mora biti obezbijeđen činidbenom garancijom, a ponuđač je obavezan da u roku od pet godina od početka realizacije ispuni obaveze predviđene tim programom.
Učesnicima na tenderu biće omogućen obilazak lokacije, a ponuđač je dužan da uplati depozit ili dostavi bankarsku garanciju u iznosu od 150 hiljada EUR, naplativu na prvi poziv.

6 Komentari

 1. ne znam nista,a kazes znas dobro ovakve ko ja.Zanimljivo.I pobrko si loncice.Da citas kao sto pise shvatio bi da sam ozbiljno mislio.Niti fantaziram niti cutim,nego druze radim.12-16 sati dnevno i ne zalim se jer sam ostvario sve sto prosjecan covjek prizeljkuje.
  0  0
 2. bubuleja,neće ne boj se,više niko kod nas neće ko nas je upoznao,kamo sreće.Mi bismo da ležimo,a pare da nam padaju s neba.Niko nas ne goni da svoje čistimo i sređujemo,a mi volimo da sve zaraste u plotinu,više nego da neko uredi i sređeno našoj đeci ostavi.Znam dobro takve kao ti,imam ih u svojtu i iko sebe.Cigar i filozofija,a misle da ja filozofiram, jer ne mislim kao oni,a ne ćutim,to je muka.
  0  0
 3. Da bog da se niko ne javio na ovakve tendere.Pravite fabrike da proizvodimo nesto.Sram vas bilo sve rasprodaste da vam je momentalno lijepo,a gdje ce nam djeca.
  0  0

Ostavite komentar

*

code