„CARINE“ DOBILE RJEŠENJE ZA NASTAVAK RADOVA NA NOVOM HOTELU U BIJELOJ

„CARINE“ DOBILE RJEŠENJE ZA NASTAVAK RADOVA NA NOVOM HOTELU U BIJELOJ

107
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na mjestu bivšeg hotela Park u Bijeloj kompanija Carine doo iz Podgorice nastavila je sa iskopavanjem temelja i izmjenom terena za “podlogu” za novi hotel sa 4 zvjezdice.

On bi prema tvrdnjama vlasnika Carina, Čeda Popovića, trebalo da bude operativan do početka sljedeće sezone.
Stari hotel Park srušen je netom prije početka sezone, pa su radovi morali biti prekinuti zbog zabrane izvođenja građevinskih radova, nastavljeni 1. septembra, kako investitor novog hotela, kompanija Carine najavljivala u više navrata:
“Danas smo dobili rješenje o nastavku radova, što je sve u sklopu rušenja, odnosno uklanjanja materijala od starog hotela. Naravno, to sve pripada i dijelu gradnje, jer za vrijeme uklanjanja iskopavaće se i teren i očekujem da će radovi ići u kontinuitetu, bez stajanja”, uvjerava Popović.
On nije mogao da precizira koliko će radnika i mehanizacije biti aktivirano, ali kao i prilikom rušenja, zemljane radove, kao i isporuku betona i dalje će raditi firma “Krušo niskogradnja d.o.o”. Ti ugovoreni grubi radovi idu svojim tokom, a u narednom periodu ostaje da ugovore i isporuku željeza, kaže Popović.
Do maja 2016. godine hotel sa 4 zvjezdice i 225 soba u Bijeloj biće završen, uvjerava Popović. Njegova kompanija je bila jedini ponuđač na tenderu za prodaju ovog hotela i objekta poznatog kao “kuća Đurkovića” sa pomoćnim objektima i zemljištem, kao i za zakup parka površine 3.100 kvadrata. Prodajna cijena kompleksa je bila 2,25 miliona eura. Ugovorom su definisana investiciona ulaganja u minimalnom iznosu 6,5 miliona eura. Park je zakupljen na 30 godina, a za taj prostor se garantuje puna zaštita i valorizacija. Popović ističe da je urađen i elaborat o zelenilu, te je parkovskim površinama posvećena posebna pažnja. On garantuje da će sve biljke, kojih nije malo, biti sačuvane i kasnije vraćene.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code