CDU HN: Lokalna vlast ne odgovara na pruženu ruku

CDU HN: Lokalna vlast ne odgovara na pruženu ruku

1101
8
Podijeli

cdu_logoOpštinski odbor Crnogorske demokratske unije Herceg Novi se 30. oktobra ove godine obratio pismom predsjednici opštine Herceg Novi Nataši Aćimović tražeći sastanak i razgovor o mogućem prihvatanju i realizaciji aktivnosti iz programa te partije koje bi bile korisne za grad. Kako odgovora nema, OO Cdu se oglasio saopštenjem.
– Naša namjera je bila da na sastanku sa gospođom Aćimović i gospodinom Radmanom, kome je pismo takođe poslato, razgovaramo o tome da li i što bi iz programa Cdu za Herceg Novi bilo prihvatljivo za rukovodstvo opštine i ostvarivo u njihovim aktivnostima.
Do danas nijesmo dobili nikakav zvanični odgovor. Smatramo da je takva praksa i ponašanje apsolutno nedolično i neprihvatljivo.
Ne vjerujemo da su gospođa Aćimović i njeni brojni savjetnici baš toliko zauzeti da, ni poslije gotovo dva mjeseca, nemaju sat slobodnog vremena da se susretnu sa predstavnicima stranke koja je na prošlogodišnjim lokalnim izborima ostvarila 2% podrške birača – saopštavaju iz Cdu.
Oni dodaju da je njihov izborni program “Nova mapa za Herceg Novi” bio kratki dokument koji je sadržao predloge za konkretne aktivnosti kojima bi trebalo da se bavi lokalna uprava.
– Osim isticanja crnogorske državne zastave na zgradi Opštine, ne vidimo da se nova opštinska vlast, poslije svih turbulentnih promjena, uopšte zainteresovala za te prijedloge i ideje. Cdu ima obavezu prema našim glasačima da nastoji da promoviše naš izborni program, za koji smo sigurni da bi svaka odgovorna lokalna vlast trebalo da bude zainteresovana – poručuju iz OO Cdu Herceg Novi.

8 Komentari

  1. Kao prvo gradonacelnica je duzna da primi svakog gradjanina,kao drugo ova mini partija je na izborima osvojila 350 glasova sto uopste nije zanemarljivo za H.Novi. I kao trece i najvaznije gospodo draga, zalosno je sto Vam smeta sve sto je Crnogorsko,pa i prva rijec ove mini partije.Ovo zadnje se pogotovo odnosi na one Srpske depesovce.
    0    0

Ostavite komentar

*

code