Cdu: Novi izbori rješenje za Herceg Novi

Cdu: Novi izbori rješenje za Herceg Novi

1125
6
Podijeli

cdu_logoCrnogorska demokratska unija smatra da su novi izbori logično i jedino konstruktivno rješenje za situaciju koja je stvorena u Herceg Novom.
U novonastaloj situaciji, koja predstavlja političku i pravnu konfuziju, ozbiljni politički subjekti, bilo da su u vlasti ili van nje, treba da naprave jedini potez koji bi pokazao da su odgovorni pred građanima i njihovim interesima, navode iz Cdu.
Oni dodaju da bi vanredni izbori potvrdili da postoji svijest i spremnost da se uspostavi politička i ukupna stabilnost u opštini i gradu koji je predugo i nepotrebno bio žrtva pogrešne politike.
– Političke snage koje su promovisale politiku kao da je Herceg Novi izvan Crne Gore, naslijedila je nedjelotvorna koalicija, u koju je upalo udruženje građana, za koje je sada jasno da je bilo obična obmana građana. Politiku koja je išla “uz nos” Crnoj Gori naslijedila je politika koja je ignorisala pravila i procedure.
Zato Cdu očekuje da i druge stranke i udruženja iskažu stav po ovom pitanju, nadajući se da njihovo “spasonosno” rješenje nije bojkot.
– Bojkot nije odgovor ni za Herceg Novi, ni za Tivat, nit za Crnu Goru! Odgovor je da oni koji poštuju i vole ovu zemlju budu nosioci promjena – poručuju iz Crnogorske demokratske unije.

6 Komentari

  1. “saopštili su iz CDU”…..ko je saopštio? Ima li CDU imena i prezimena članova-funkcionera ili neki računar samoinicijativno piše ova saopštenja?
    0    0

Ostavite komentar

*

code