CDU: Vandalski i primitivni čin Nataše Aćimović

CDU: Vandalski i primitivni čin Nataše Aćimović

3474
22
Podijeli
 

cdu 5Opštinski odbor Crnogorske demokratske unije u Herceg Novom najoštrije protestuje zbog uklanjanja tabli sa natpisom “Park nezavisnosti” u gradskom parku u Herceg Novom.

– Osuđujemo neodgovorni čin i vandalski postupak predsjednice Opštine, Nataše Aćimović,  saopšteno je iz OO CDU.

“Nije nam poznato na osnovu koje odluke i sa kojim obrazloženjem Nataša Aćimović i njeni mentori imaju drskosti da naređuju uklanjanje tabli tako što će biti prešegani metalni stubovi na kojima su se table nalazile”.

Kako navode iz OO CDU, takav postupak najbolje govori o skučenom i ksenofobičnom prostoru u kojem obitava politička pamet i ideološka ostrašćenost osobe koja je pukim sticajem okolnosti i voljom lokalnih moćnika dospjela na odgovorno mjesto predsjednice Opštine.

Iz CDU očekuju da se o ovakvom postupku oglasi neko iz vladajuće koalicije u Herceg Novom.

– Herceg Novi je Crna Gora. Gospođa Aćimović i njeni mogu da šegaju koliko god hoće, ali to nikad neće izmijeniti – poručuju iz Crnogorske demokratske unije.

22 Komentari

 1. evo rješenja: odseliti u Veliku Britaniju,jer ona ne može ovamo za sad.Svako sebi život uređuje zavisno od okolnosti.

 2. I JESTE VANDAL,ALI NE SAMO RADI OVOGA,NEGO ZBOG TOGA STO JE MRTVA HLADNA ZASJELA NA MJESTO GRADONACELNIKA . TO JE VANDALSTVO. SVI ZNAMO DA SE NISTA I NE PITA.

 3. U Velikoj Britaniji je narod podijeljen po pitanju nezavisnosti pa nikom ne pada na pamet da one koji su za zajednicu tjera iz nje i smatra ih izdajnicima. Isto to je sa onim koji u bilo kojoj drzavi podrzavaju zajednicu. Samo u nasoj CG pametnjakovici koji su do nezavisnosti dosli uz sva moguca i nemoguca sredstva prisile, kupovine i ucjene glasaca to forsiraju ni sami ne vjerujuci u nezavisnost koje zapravo vise i nema osim na papiru, a uskoro ni to ako ovako nastavi.

 4. Vlasnik parka je opstina a park je donacija crkve,tacnije samostana koji se nalazi u neposrednoj blizini.Pa ne zivimo u Nju Jork pa da se to ne zna…

 5. Neka ide u Focu ,pa tamo nek se sepuri.Ovdje trebaju njestani,starosjedioci i njihiva djeca da odlucuju o gradu! Zna li istoriju Novog,ne vjrrujem da je dobro savladala.Jadni smo,ko nam je na celu grada!

 6. ne ulazim u politiku ,već hoću da pitam da li je vlasnik poznat parka,ako ga ima valja gazda se piata za imenovanje,molim da se jave odgovorni,inače na mladima svijet počiva a greške su moguće….

 7. Uopšte nije bitno kako se zove onaj ko je uklonio table,ni onaj ko ih je postavio.Radi se o problemu među nama koji se teško rješava,jer smo svi zatupljeni dugogodišnjim nenapredovanjem i životnim teškoćama i ne shvatamo suštinu.I jedni i drugi su potpuno isti u razmišljanjima i diplomatiji,a narod sve lošije živi osim pojedinaca ,na njihovu žalost.Da se dobro živi nikoga za table ne bi bilo briga.Narod treba zaposliti,poštovati,razumjeti….Postavljanjem đece đe im nije mjesto i njihovim žrtvovanjem se postiže suprotan efekat,tako da znaš Ti,mada je to možda bio jedini način da mrdnemo s mjesta.

 8. Nata nece odgovoriti osim ako Ivanovic ne smisli neki pravni govor. Ona bi mozda odgovorila al treba znat sto rec.

 9. Pocetak predizborne kampanje…ocigledno je da nijedna opcija djeljenja vise nije produktivna…gladan nece trpjeti nezasitog,mafija,privredni kriminalci kao i politicki nelagalisti suvise su ojacali promjene su izvjesne…

 10. Bez obzira na to sta ko mislo o stavljanju i uklanjanju tabli mora da zna da odluku nije donjela N.A. vec neko drugi a ona je samo pion..A pioni se prvi zrtvuju..

 11. Bravo na saopšrenju!!! Na śljedeće izbore dajem glas CRNOGORSKOJ DUŽNIČKOJ UNIJI. E VIVA MONTENEGRO.

 12. Ona iz Foce dosla da nama kroji sudbinu. Ako joj se ne svidja nezavisnost neka bude gradonacelnica u Focu. I nek povede sa sobom sve ove dosljake sa nase grbace. A Dpsovcu samo nek su zdravo… nejaki

 13. Ajte u brda pa gore prosipajte suplju pricu. Inace rodjeni brat od lidera cdu je jedan od osnivaca srpske narodne stranke!

 14. Zakonita odluka je za vas vandalski čin?? Sreća da u ovom lijepom gradu nećete nikada dobiti đaoljeg glasa!! Gledajte i plačite!!

Ostavite komentar

*

code