CDU: Vandalski i primitivni čin Nataše Aćimović

CDU: Vandalski i primitivni čin Nataše Aćimović

3763
22
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

cdu 5Opštinski odbor Crnogorske demokratske unije u Herceg Novom najoštrije protestuje zbog uklanjanja tabli sa natpisom “Park nezavisnosti” u gradskom parku u Herceg Novom.

– Osuđujemo neodgovorni čin i vandalski postupak predsjednice Opštine, Nataše Aćimović,  saopšteno je iz OO CDU.

Picerija i restoran

“Nije nam poznato na osnovu koje odluke i sa kojim obrazloženjem Nataša Aćimović i njeni mentori imaju drskosti da naređuju uklanjanje tabli tako što će biti prešegani metalni stubovi na kojima su se table nalazile”.

Kako navode iz OO CDU, takav postupak najbolje govori o skučenom i ksenofobičnom prostoru u kojem obitava politička pamet i ideološka ostrašćenost osobe koja je pukim sticajem okolnosti i voljom lokalnih moćnika dospjela na odgovorno mjesto predsjednice Opštine.

Iz CDU očekuju da se o ovakvom postupku oglasi neko iz vladajuće koalicije u Herceg Novom.

– Herceg Novi je Crna Gora. Gospođa Aćimović i njeni mogu da šegaju koliko god hoće, ali to nikad neće izmijeniti – poručuju iz Crnogorske demokratske unije.

22 Komentari

 1. I JESTE VANDAL,ALI NE SAMO RADI OVOGA,NEGO ZBOG TOGA STO JE MRTVA HLADNA ZASJELA NA MJESTO GRADONACELNIKA . TO JE VANDALSTVO. SVI ZNAMO DA SE NISTA I NE PITA.
  0  0
 2. U Velikoj Britaniji je narod podijeljen po pitanju nezavisnosti pa nikom ne pada na pamet da one koji su za zajednicu tjera iz nje i smatra ih izdajnicima. Isto to je sa onim koji u bilo kojoj drzavi podrzavaju zajednicu. Samo u nasoj CG pametnjakovici koji su do nezavisnosti dosli uz sva moguca i nemoguca sredstva prisile, kupovine i ucjene glasaca to forsiraju ni sami ne vjerujuci u nezavisnost koje zapravo vise i nema osim na papiru, a uskoro ni to ako ovako nastavi.
  0  0
 3. Vlasnik parka je opstina a park je donacija crkve,tacnije samostana koji se nalazi u neposrednoj blizini.Pa ne zivimo u Nju Jork pa da se to ne zna…
  0  0
 4. Neka ide u Focu ,pa tamo nek se sepuri.Ovdje trebaju njestani,starosjedioci i njihiva djeca da odlucuju o gradu! Zna li istoriju Novog,ne vjrrujem da je dobro savladala.Jadni smo,ko nam je na celu grada!
  0  0
 5. ne ulazim u politiku ,već hoću da pitam da li je vlasnik poznat parka,ako ga ima valja gazda se piata za imenovanje,molim da se jave odgovorni,inače na mladima svijet počiva a greške su moguće….
  0  0
 6. Uopšte nije bitno kako se zove onaj ko je uklonio table,ni onaj ko ih je postavio.Radi se o problemu među nama koji se teško rješava,jer smo svi zatupljeni dugogodišnjim nenapredovanjem i životnim teškoćama i ne shvatamo suštinu.I jedni i drugi su potpuno isti u razmišljanjima i diplomatiji,a narod sve lošije živi osim pojedinaca ,na njihovu žalost.Da se dobro živi nikoga za table ne bi bilo briga.Narod treba zaposliti,poštovati,razumjeti….Postavljanjem đece đe im nije mjesto i njihovim žrtvovanjem se postiže suprotan efekat,tako da znaš Ti,mada je to možda bio jedini način da mrdnemo s mjesta.
  0  0
 7. Pocetak predizborne kampanje…ocigledno je da nijedna opcija djeljenja vise nije produktivna…gladan nece trpjeti nezasitog,mafija,privredni kriminalci kao i politicki nelagalisti suvise su ojacali promjene su izvjesne…
  0  0
 8. Bez obzira na to sta ko mislo o stavljanju i uklanjanju tabli mora da zna da odluku nije donjela N.A. vec neko drugi a ona je samo pion..A pioni se prvi zrtvuju..
  0  0
 9. Ona iz Foce dosla da nama kroji sudbinu. Ako joj se ne svidja nezavisnost neka bude gradonacelnica u Focu. I nek povede sa sobom sve ove dosljake sa nase grbace. A Dpsovcu samo nek su zdravo… nejaki
  0  0

Ostavite komentar

*

code