„CELTIKCIOGLU“ OTVARA GRADILIŠTA KOLEKTORA IDUĆE SEDMICE

„CELTIKCIOGLU“ OTVARA GRADILIŠTA KOLEKTORA IDUĆE SEDMICE

134
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Izgradnja kolektorske i vodovodne mreže u Herceg-Novom prema obavezama definisanim ugovorom, počinje 15. septembra, saopšteno je iz lokalne uprave.

Kako bi se radovima pristupilo u punom kapacitetu proteklih dana su intenzivirane aktivnosti svih učesnika na projektu.
– Završetak posla vrijednog 18,5 miliona eura zajednički je cilj – rečeno je nakon današnjeg sastanka predstavnika Opštine Herceg Novi, kompanije Dahlem koja je nadzor i agencije za implementaciju projekta Vodacom.
Istaknuta je apsolutna posvećenost i maksimalno angažovanje svih uključenih u ovaj projekat, kako bi se prevazišli problemi i omogućio završetak ovog važnog kapitanog poduhvata. Izvođač radova turska kompanija Celtikcioglu najavila je da će od četvrtka gradilišta ponovo biti otvorena, da će biti mobilisani svi predviđeni timovi, kao i da će svi radovi teći prema dinamičkom planu.
U Opštini će se u ponedjeljak sastati sa lokalnom upravom predstavnici izvođača radova i glavnih podizvođača, preduzeća Millenium, Alb Star, CMC i Tangenta.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code