ĆELTIKĆIOGLU POVEZUJE KOLEKTORSKU MREŽU U ZELENICI, UVODE NOVE EKIPE…

ĆELTIKĆIOGLU POVEZUJE KOLEKTORSKU MREŽU U ZELENICI, UVODE NOVE EKIPE…

127
0
Podijeli

Prvi podizvođač Ćeltikćiogula, nikšička kompanija Semper, od danas je otpočela povezivanje kolektorske mreže na trasi u Zelenici, kod prodavnice „Okov” do mosta na Opačici, u blizini Osnovne škole „Ilija Kišić” – obavjestili su iz ove turske kompanije, koja izvodi radove na kanalizacionom kolektoru u Herceg Novom.

Radovi će prema planiranoj dinamici trajati 10 do 12 dana. Istovremeno na trasi u Zelenici završavaju posao na prepumpnoj stanici kod lučice, kao i radove na potpunom zatrpavanju urađene trase od Carine do Lučice.
Podizvođač koji je uveden prije nepunih mjesec, Milenium, uveo je u Bijeloj još jednu radnu ekipu koja je od juče postavlja kanalizacione cijevi od hotela Delfin, ka mostu na lokaciji Pijavica kod istočne kapije Jadranskog brodogradilišta. Njihova druga ekipa nastavlja da radi na trasi od hotela Park ka hotelu Delfin.
Na potezu Šetališta Pet Danica radovi su nastavljeni ispod hotela Plaža. Zbog izuzetno uskog prostora na ovom dijelu šetališta iz Ćeltikćogla mole građane da imaju razumjevanje dok ne izađu na širu dionicu ispod hotela Aleksandar. Na potezu ispod hotela Plaža imaju i tehnički najteži dio posla.
– Primorani smo da uz postavljanje novog cjevovoda izvršimo i bajpas povezivanje postojeće kanalizacione cijevi. A kada je riječ o potezu od Forte Mara do hotela Plaža u toku je ispitivanje postavljenog cjevovoda – saopštili su iz turske kompanije.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code