Čestitka Izbora

Čestitka Izbora

1129
3
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_logo_izbor_logo_2Dan opštine prilika je da se osvrnemo na urađeno, ali i da potvrdimo dobre planove za naš Novi, jer napredak grada je i napredak svih nas!

Herceg Novi pamti i obilježava datume svoje prošlosti i uspješno ispisuje važne datume danas. Dokazuje  da uprkos izazovima i teškoćama, kao grad koji je otvoren i snažan, spreman za saradnju i nove iskorake, uvijek može još više i bolje.

Picerija i restoran

U  ime  tog pozitivnog novskog talasa, svim građanima, prijateljima grada i Herceg Novom, srećan 28. oktobar Dan opštine – navodi se u čestitki Udruženja građana Izbor.

3 Komentari

  1. Bravo slavka, bolje da vratimo obrada i ostalu snp na vlast, koja je u 16 godina upropastila herceg novi do ne prepoznatljivosti, ali barem nisu bili na niciju korist!! I sve to zato sto se ti i tebi slicni osjecaju “prevareno” jer glasajuci za izbor mislili su na snp!!!
    0    0

Ostavite komentar

*

code