Čestitka predsjednice Herceg Novog Aćimović i predsjednika Skupštine Radmana

Čestitka predsjednice Herceg Novog Aćimović i predsjednika Skupštine Radmana

1156
3
Podijeli

radman-acimovicPovodom Dana opštine Herceg Novi, predsjednica opštine Nataša Aćimović i predsjendik Skupštine, Andrija Radman su uputili čestitku Novljankama i Novljanima:

–      Put kojim Herceg Novi danas ide staza je razvoja i napretka. On nosi mogućnosti i izazove, zahtijeva stalan i predan rad, svakodnevno nam potvrđuje da hoćemo i možemo više i bolje. I svakim novim korakom gledamo u lice boljem sjutra za sve Novljane.

Picerija i restoran

Iskoristimo ovaj praznik, u godini  značajnih jubileja za Crnu Goru, da analiziramo urađeno, vrijednujemo uspjehe i sagledamo brojne mogućnosti – jer razvoj jednog grada određen je onim što je uspjeh i doprinos svakoga od nas.

Saradnja i zajedništvo, otvorenost za nove ideje, međusobno poštovanje i uvažavanje, uz privrženost tradiciji i kulturi, dobre namjere, stalni trud i vjeru u napredak, najbolji su poklon gradu u kojem živimo, nama samima i budućim generacijama. Srećan vam praznik! – navodi se u čestitki.

3 Komentari

  1. Slavićemo na raskopanom šetalištu, pored ne završenog kolektora, na deponiji brodogradilišta, srušenim hotelima, urušenoj školi i vrtiću… i nadati se da će Institut proći bolje od ostalih privatizacija. Plaćati parking jer se tako ulaže u trotoare, bezbjednost djece u saobraćaju, u dječja igrališta, u parkove… Imamo razloga za tugu, ne slavlje jer je grad u nezavidnoj poziciji.
    0    0

Ostavite komentar

*

code